Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Korku Filmi Değil, Gerçek Seri Katil Hikayesi! Böyle Vaka Görülmedi!

ABD'de Rebecca Auborn isimli bir kadın cinsel ilişki için buluştuğu erkekleri yüksek doz uyuşturucu ile öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı. ABD'nin Ohio eyaletinde başsavcı tarafından yapılan açıklamaya göre Rebecca Auborn isimli kadına dört cinayet suçlaması yöneltildi. Suçların bu yıl ocak ve haziran ayları arasında işlendiğini belirten polis, Auborn'un başka kurbanları olabileceğine inanıyor. Ohio Eyaleti Başsavcısı Dave Yost, bir gazeteye verdiği demeçte “Kariyerim boyunca buna benzer bir vaka görmedim” dedi.

Yayın Tarihi: 28.10.2023 04:00
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Korku Filmi Değil, Gerçek Seri Katil Hikayesi! Böyle Vaka Görülmedi!

Korku Filmi Değil, Gerçek Seri Katil Hikayesi! Böyle Vaka Görülmedi!

Korku filmlerini aratacak hikaye ABD'de gerçekleşti. ABD’de Rebecca Auborn isimli bir kadın cinsel ilişki için buluştuğu erkekleri yüksek doz uyuşturucu ile öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı. Ortaya çıkmayan başka kurbanları da olabilir... İşte detaylar...

ABD'nin Ohio eyaletinde başsavcı tarafından yapılan açıklamaya göre Rebecca Auborn isimli kadına dört cinayet suçlaması yöneltildi.

Açıklamada şu an Franklin County Hapishanesi’nde tutulan Auborn'un cinsel ilişkide bulunmak için buluştuğu erkeklere aşırı doz uyuşturucu madde vererek ölümlerine neden olduğu belirtildi.

BAŞKA KURBANLARI OLABİLİR

Suçların bu yıl ocak ve haziran ayları arasında işlendiğini belirten polis, Auborn'un başka kurbanları olabileceğine inanıyor. Aralık 2022'de aşırı doz uyuşturucudan sağ kurtulan erkek bunlardan birisi.

“BÖYLE BİR VAKA GÖRMEDİM”

Ohio Eyaleti Başsavcısı Dave Yost, bir gazeteye verdiği demeçte “Kariyerim boyunca buna benzer bir vaka görmedim” dedi.

Geçmişinde herhangi bir sabıkası olmayan Auborn'un bir çocuğu olduğu belirtiliyor.