Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kripto Para Piyasasında Son Durum: Uzmanlar Hangi Altcoin'leri Öneriyor?

Kripto para piyasasında son durum ne? Uzmanlar hangi altcoin'leri öneriyor? Polygon, Ethereum'u geride bıraktı ve en popüler blok zinciri oldu.

Yayın Tarihi: 18.05.2023 17:36
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Kripto Para Piyasasında Son Durum: Uzmanlar Hangi Altcoin'leri Öneriyor?

Kripto para yatırımcıları dikkat! Uzman isim o altcoinleri işaret etti: Füze gibi uçacak!

Ünlü bir kripto analisti, bazı altcoin'leri büyük bir patlama yapabilecekleri konusunda övdü. Matthew Dixon, Twitter'da takip ettiği altcoin'lerle ilgili bir gönderi paylaştı ve Algorand (ALGO) üzerinde odaklandığını belirtti. Dixon, ALGO yatırımcılarına DCA stratejisini önerdi ve projenin 'inanılmaz teknolojisi' ve iyi finansal durumu nedeniyle ALGO'yu diğer birçok altcoin'e tercih ettiğini açıkladı.

Bunun yanı sıra, son dönemde birçok popüler kripto analisti, XRP'nin yükselişi hakkında önemli fiyat tahminlerinde bulundu. Dark Defender adlı analist, XRP'nin 3,82 dolarlık hedefi olduğunu ve bu kırılmanın ağustos ayına kadar gerçekleşebileceğini öngördü.

Dogecoin de son günlerde kripto dünyasında önemli bir rol oynuyor. Dogecoin işlemleri, 15 Mayıs tarihinde Bitcoin ve Litecoin'i geride bırakarak 650 bin ile rekor kırdı. Son günlerde Dogecoin ağındaki on-chain aktivitedeki artış, fiyatında güçlü bir toparlanmayı tetikledi. DOGE fiyatı, pazartesi erken saatlerde 0,07360 dolara kadar yükseldi.

Polygon, Ethereum'u Geride Bıraktı

Polygon, son verilere göre 2023 yılında şu ana kadar en popüler blok zinciri olarak olmayı başardı. NFT Tech tarafından derlenen veriler Polygon Labs başkanı Ryan Wyatt tarafından paylaşıldı. Veriler, popülerliği, likiditesi ve yüksek aktif kullanıcıları nedeniyle 2022'de popülerliğine yol açan Ethereum'un Polygon tarafından tahtından indirildiğini gösteriyor.

Altcoin aynı zamanda büyümeye ve Polygon zkEVM'deki işlem hacminde tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşan bir artışa tanık oluyor. Veriler, kilitlenen toplam değerde (TVL) %70'lik bir artış olduğunu ve bunun lansmandan bu yana haftalık bazda en büyük sıçrama olduğunu gösteriyor. 14 Mayıs aynı zamanda en yüksek başarılı işlem hacmi için tek günlük rekora da tanık oldu: 13K+.