Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonunda Tutuklamalar

Kütahya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 zanlı tutuklandı, 3 zanlı ise serbest bırakıldı.

Yayın Tarihi: 20.10.2024 14:18
Güncelleme Tarihi: 20.10.2024 14:18

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonunda Tutuklamalar

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu

Kütahya'da gerçekleştirilen bir uyuşturucu operasyonunda, gözaltına alınan 7 zanlıdan 4'ü tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şüphelilerin bulunduğu bir aracı takip etmeye başladı.

Polisin Müdahalesi

Kent girişinde ekipler, kaçan araca "dur" ihtarında bulundu; fakat sürücü, polis aracına çarparak hızla kaçmaya çalıştı. Takviye kuvvetlerin gelmesiyle, araç Kirazpınar Mahallesi yakınlarında durduruldu. Araçtan inip yaya olarak kaçan şüpheliler, kısa sürede yapılan çalışmalar sonucu yakalandı.

Ele Geçirilen Uyuşturucu

Aramalarda, şüphelilerin üstlerinden bir miktar sentetik uyuşturucu madde bulundu. Gözaltına alınan kişiler arasında F.Ç, E.A, M.K.T, O.Y, S.Ö, İ.K. ve Y.G. bulunuyordu. Zanlılar, işlemlerin yapılması için emniyete götürüldü.

Hakimlik Kararları

Adliyeye sevk edilen zanlılardan M.K.T, E.A, S.Ö. ve Y.G. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince "uyuşturucu ticareti" suçlamasıyla tutuklandı. Diğer 3 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Uyuşturucuyla Mücadele Kararlılığı

İl Emniyet Müdürü Osman Elbir, bu yılın başından itibaren Kütahya'da uyuşturucu ticareti nedeniyle tutuklananların sayısının 149'a ulaştığını ve uyuşturucuyla mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı.

Kütahya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

Kütahya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 zanlıdan 4'ü tutuklandı.