Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kuveyt Türk'te Genel Kredi Sözleşmeleri Dijitalleşiyor

Kuveyt Türk, Genel Kredi Sözleşmeleri'ni dijital ortamda onaylama imkanı sunarak bankacılıkta büyük bir yenilik sağlıyor.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 12:09
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 12:11

Kuveyt Türk'te Genel Kredi Sözleşmeleri Dijitalleşiyor

Kuveyt Türk’ten Yenilikçi Dijital Hizmet

Kuveyt Türk, Genel Kredi Sözleşmeleri’nin (GKS) dijital ortamda onaylanabileceği yeni bir hizmet sundu. Bu gelişme, özellikle şahıs firmalarının finansman süreçlerini hızlandırırken, aynı zamanda çevre dostu bir yaklaşım sergiliyor.

Abdurrahman Delipoyraz'ın Açıklamaları

Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz, “Dijital GKS hizmetimizle müşterilerimizin zamanını uzun imza süreçleriyle harcamaktan kurtarıyoruz,” dedi. Delipoyraz, ayrıca bu yenilikle birlikte kağıt tasarrufu sağladıklarını vurguladı.

Yeni Hizmetin Avantajları

Dijital GKS, müşterilerin tüm genel kredi sözleşmeleri işlemlerini dijital ortamda gerçekleştirmelerine olanak tanıyor. Bu sistem, çevre dostu bir yaklaşımı desteklerken, işlem başına 39 sayfa kağıt tasarrufu sağlıyor.

Müşteri Deneyimi ve Kolaylık

Delipoyraz, dijital hizmet ile müşterilere uçtan uca bir deneyim sunduklarını belirtti. Müşteriler, Kuveyt Türk Mobil uygulaması üzerinden istedikleri yerden hesap açabiliyor ve çevrimiçi finansman hizmetlerine kolayca ulaşabiliyorlar.

Sürdürülebilirlik ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla yeni ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceklerini dile getiren Delipoyraz, “Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran çözüm odaklı yenilikçi hizmetler sunmayı amaçlıyoruz,” şeklinde konuştu.

Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz...

Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz, açıklamalarda bulundu.