Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Lionel Messi, Inter Miami'deki Geleceği Hakkında Konuştu

CONMEBOL Dünya Kupası Elemeleri'nde Arjantin, deplasmanda Peru'yu 2-0 mağlup etti. Arjantin'e galibiyeti getiren golleri 32 ve 42. dakikada Lionel Messi kaydetti. Karşılaşmanın ardından TYC Sport'a açıklamalarda bulunan Lionel Messi, Inter Miami'nin play-off'a kalamamasından dolayı kısa süreliğine başka bir takıma gitmeyi düşünmediğini söyledi. Messi açıklamasında, "Ayrılmayacağım. Play-off'a kalamadık, çok yaklaştık. Son birkaç maçta forma giyemedim. Çok fazla sakatlık oldu. Temmuz ayı bizim için zor geçti. Antrenman yapmaya devam edeceğim. Kalan maçlarımızda oynayıp kasım ayındaki milli maçlar için en iyi şekilde hazırlanacağım. Ocak ayında yeni sezon hazırlıkları için döneceğim." dedi. Lionel Messi, Inter Miami'nin oynadığı son 7 maçın 5'inde sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Arjantinli yıldız, diğer iki maçta ise az süre aldı. Paris Saint Germain'le kontratının sona ermesinin ardından Inter Miami'ye imza atan Messi, MLS ekibinde 13 maçta süre alırken 11 kez ağları havalandırdı ve

Yayın Tarihi: 19.10.2023 12:25
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Lionel Messi, Inter Miami'deki Geleceği Hakkında Konuştu

CONMEBOL Dünya Kupası Elemeleri'nde Arjantin, deplasmanda Peru'yu 2-0 mağlup etti.

Arjantin'e galibiyeti getiren golleri 32 ve 42. dakikada Lionel Messi kaydetti.

Karşılaşmanın ardından TYC Sport'a açıklamalarda bulunan Lionel Messi, Inter Miami'nin play-off'a kalamamasından dolayı kısa süreliğine başka bir takıma gitmeyi düşünmediğini söyledi.

Messi açıklamasında, "Ayrılmayacağım. Play-off'a kalamadık, çok yaklaştık. Son birkaç maçta forma giyemedim. Çok fazla sakatlık oldu. Temmuz ayı bizim için zor geçti. Antrenman yapmaya devam edeceğim. Kalan maçlarımızda oynayıp kasım ayındaki milli maçlar için en iyi şekilde hazırlanacağım. Ocak ayında yeni sezon hazırlıkları için döneceğim." dedi.

Lionel Messi, Inter Miami'nin oynadığı son 7 maçın 5'inde sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Arjantinli yıldız, diğer iki maçta ise az süre aldı.

Paris Saint Germain'le kontratının sona ermesinin ardından Inter Miami'ye imza atan Messi, MLS ekibinde 13 maçta süre alırken 11 kez ağları havalandırdı ve 5 asist yaptı.

Messi, Inter Miami'yle MLS Lig Kupası'nda şampiyonluğa ulaştı.

Inter Miami forması giyen Lionel Messi geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

Arjantin Milli Takımın'a davet alan 36 yaşındaki yıldız oyuncu sergilediği performans ile herkesi yine kendine hayran bırakırken Peru karşılaşması sonrası geleceğine dair de soru işaretlerini ortadan kaldırdı.

Sıfırdan başlamak için... Lionel Messi'nin sakat olduğu dönemde MLS Ligi'nde Inter Miami'nin play-off'lara kalamaması nedeniyle takımdan kiralık olarak ayrılıp Suudi Arabistan veya Barcelona'ya gidebileceği konuşulan Messi son noktayı şu sözlerle koydu: Ocak ayında sezon öncesi hazırlık yapmak sıfırdan başlamak ve her zaman olduğu gibi mümkün olan en iyi şekilde hazırlanmak için tekrar Miami'ye döneceğim.

Messi sezon başında katıldığı Inter Miami'de 13 resmi maçta takımına 11 gol ve 5 asistlik katkı sağlamıştı.