Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Los Angeles'ta Ünlü Modeller Nikki Coats ve Maleesa Mooney Ölü Bulundu

Los Angeles'ta ünlü modeller Nikki Coats ve Maleesa Mooney, birkaç gün arayla ölü olarak bulundu. Aileler, kızlarının cinayete kurban gittiğini düşünürken polis soruşturma başlattı. Coats'un cesedi doğal olmayan bir şekilde bulunurken, Mooney'nin ölümü resmi olarak cinayet olarak kabul edildi.

Yayın Tarihi: 19.09.2023 02:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Los Angeles'ta Ünlü Modeller Nikki Coats ve Maleesa Mooney Ölü Bulundu

Los Angeles'ta Ünlü Modeller Nikki Coats ve Maleesa Mooney Ölü Bulundu

İki model, Los Angeles şehir merkezinde bulunan dairelerinde birkaç gün arayla ölü olarak bulundu. Los Angeles Polis Departmanı, ölü bulunan 31 yaşındaki Maleesa Mooney ve 32 yaşındaki Nichole 'Nikki' Coats'un ölümleriyle ilgili soruşturma başlattı.

Modellik yapan Coats 10 Eylül'de Los Angeles şehir merkezindeki dairesinde ölü olarak bulundu. Nikki'nin annesi Sharon Coats, 'Bu anlamsız ve bazı cevaplar istiyorum çünkü kızım öldü,' dedi. 'Ve bu hiç adil değil. Herkesin bunu ona kimin yaptığını bulmasını istiyorum. O gitmemeliydi.' 'Onu tanıyamadım,' diyen acılı anne 'Bunun bir cinayet olduğuna inanıyorum, gerçekten. Bacaklarından biri tekme atar pozisyonda havadaydı. Yatağında öylece yatan ve ölen biri değil.' dedi.

Anne Sharon 'Kiminle çıktığını ya da orada neler yaşandığını bilmiyorum. Hiçbir fikrim yok ama öğreneceğim. Yani eğer dışarıdaysanız, yakalanacaksınız. Yanlış kişiyle uğraşıyorsun.' ifadelerini kullandı.

12 Eylül'de 31 yaşındaki model ve emlakçı Maleesa Mooney, lüks dairesinde ölü bulundu. Yine aynı şekilde kızlarına ulaşamayan endişeli aile polise başvurdu. Sağlık kontrolü için gönderilen polis memurları Mooney'in cesedini dairesinin içinde buldu.

L.A. County Adli Tabipliği Nikki'nin dosyasının açık kaldığını ve ölüm nedeninin araştırılmaya devam ettiğini söyledi.

Her iki kadının da ailesi ve arkadaşları yıkılmış durumda ve ölümleri için adalet arıyorlar. Ayrıca bir seri katilin bir sonraki hedefini arıyor olabileceğinden endişe ediyorlar.

Ünlü modelin yakını ise basın toplantısında 'Dışarıda Bir Avcı Var!' diyerek isyan etti.