Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Maltepe'de Uyuşturucu Operasyonu: Bir Zanlı Tutuklandı

Maltepe'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli, tutuklandı.

Yayın Tarihi: 09.09.2024 10:44
Güncelleme Tarihi: 09.09.2024 10:44

Maltepe'de Uyuşturucu Operasyonu: Bir Zanlı Tutuklandı

Maltepe'de Uyuşturucu Ticareti Operasyonu

Maltepe'de uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan bir şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Operasyon Detayları

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İçerenköy Mahallesi'nde uyuşturucu ticareti yapıldığı yönünde alınan ihbar üzerine bir adrese operasyon düzenledi. Yapılan aramada, bir miktar uyuşturucu madde ile birlikte, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 1920 lira para ele geçirildi.

Zanlının Geçmiş Susurları

Operasyon sırasında gözaltına alınan şüpheli, M.Ç. ismiyle tanındı. Sorgulama sırasında, çeşitli suçlardan 19 sabıka kaydının olduğu ve iki dolandırıcılık suçundan toplamda 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı.

Mahkeme Kararı

Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, M.Ç. "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Maltepe'deki uyuşturucu operasyonları, toplum sağlığını koruma adına sürdürülecek.

Maltepe'de uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Adresteki...

Maltepe'de uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Adresteki aramada, bir miktar uyuşturucu madde, telefon ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 1920 lira para ele geçirildi.