Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Manchester Havalimanı ve Manchester United Hakkında Açıklamalar

Manchester Havalimanı, Galatasaray'ın havalimanında yaşadığı durum hakkında bir açıklama yayınladı. Manchester United ise Galatasaray taraftarlarının eline geçen misafir biletlerinin sayısının kabul edilemez olduğunu kabul etti.

Yayın Tarihi: 07.10.2023 01:53
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Manchester Havalimanı ve Manchester United Hakkında Açıklamalar

Manchester Havalimanı Açıklaması:

Manchester Havalimanı, Galatasaray'ın havalimanında yaşadığı durum hakkında bir açıklama yayınladı. Açıklamada, hiçbir çalışanlarına yönelik tacize veya saldırgan davranışlara tolerans göstermedikleri belirtildi. Salı gecesi, Türkiye'ye seyahat eden yolcuların çoğunluğu kusursuz davranırken, küçük bir kısmı da personele kötü ve saldırgan davrandı. Bazı yolcular uygunsuz el bagajlarıyla geldiler ve bu çantalar bu nedenle elle arandı. Bu da yolcuların daha fazla tepkisine yol açtı. Bu olaylar polisin olay yerine getirilmesine yol açtı. Tutuklamaya gerek kalmadan durum çözüldü ve olaya karışan herkes yollarına devam etti.

Manchester United Açıklaması:

Manchester United, Galatasaray taraftarlarının eline geçen misafir biletlerinin sayısının kabul edilemez olduğunu kabul etti. Kulüp, bu kadar çok deplasman taraftarının sahanın iç bölümlerine nasıl sızabildiğine dair bir soruşturma başlattı. Bazı United taraftarları, Galatasaray taraftarları tarafından saldırıya uğradıklarını ve taciz edildiklerini ifade etti. Kulübün işletme müdürü Collette Roche saldırıya uğrayanlardan özür diledi. Ayrıca, biletlerin bot hesaplarla alındığı ve daha sonra bilet satıcıları aracılığıyla dağıtıldığı ortaya çıktı. United, misafir taraftarların kalmasına izin verdikleri ve sorun çıkaran diğerlerini dışarı attıkları yönünde çıkan haberlere rağmen, görevlilerin çok sayıda Galatasaray taraftarının iç sahaya girmesini engellediğini iddia ediyor. Kulüp, bilet satış sisteminde değişiklik yapacak ve iç sahadaki kupa maçları için bilet satışlarını sınırlayacak.