Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef All Star'da Ananaslı Pizza Tartışması

MasterChef All Star'da ananaslı pizza tartışması yaşandı. Geçtiğimiz sezonda yarışmacıların hazırladığı ananaslı pizzayı yememek için direnen Danilo Şef, yeni sezonda ananaslı pizza yapılmasına izin verdi. Ancak bu durum diğer şefleri ve yarışmacıları şaşırttı. Ayrıca, dokunulmazlık oyununda yaşanan bir olay da merak konusu oldu.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 08:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

MasterChef All Star'da Ananaslı Pizza Tartışması

Geçtiğimiz sezonda yarışmacıların hazırladığı ananaslı pizzayı yememek için oldukça direnmişti.

Yarışmacılara saygısından pizzanın tadına bakan Danilo Şef, ananaslı pizza olmaması gerektiği konusunda diretmişti. Ancak MasterChef All Star yeni bölümde Danilo'nun elinde ananaslı pizza görenler şaşkınlığını gizleyemedi. MasterChef ananaslı pizza All Star yeni sezonda yeniden yapılıyor. Avustralya mutfağına ait olan ananaslı pizza yeniden tartışmalar arasına girdi. Geçen yıl MasterChef'te yarışmacıların hazırladığı ananaslı pizzayı yememek için direnen Danilo Zanna, bu kez kendi elleriyle ananaslı pizza hazırladı. Pizzayı elinde taşıyan Danilo ayağı takılarak yere düştü. Pizzanın ise akıbeti izleyiciler tarafından merak konusu oldu.

Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef'te ipler iyice gerildi.

Kırmızı takım ve mavi takım dokunulmazlık oyununda hünerlerini sergiledi. Fakat Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nu yemek tadımı yaptıkları sırada şoke eden bir gelişme yaşandı. MASTERCHEF'TE MEHMET ŞEF ADETA ÇILDIRDI Mehmet Şef'in sinirlendiği gözlenirken 'Ağabey yok böyle bir şey ya!' diyerek kaşık fırlatması ise olay oldu. O sırada kırmızı takım ve mavi takım yarışmacılarının şaşkın ve kaygılı bakışlar içerisinde Mehmet Şef'i izlemesi merak uyandırdı. DANİLO ŞEF YARIŞMACILARI UYARDI Danilo Zanna ise 'MasterChef All Star sezonunda ilk defa böyle bir durumla karşılaştık!' diyerek yarışmacılara uyarıda bulundu. Tüm bunlar yaşanırken mavi takım yarışmacısı Tanya'nın 'Bundan sonra ben sizin bir açığınızı görürsem var ya yandınız burada!' dediği duyuldu. MasterChef'te şefleri şaşırtan olayın ne olduğu ve hangi yarışmacının hata yaptığı 137. bölümün ekrana gelmesi ile belli olacak. Programda sinirlerin gerilmesine neden olan olay şimdiden merak konusu oldu.