Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef All Star'da Heyecan Dorukta

MasterChef All Star'da heyecan dorukta! Bir yarışmacının daha veda edeceği yarışmada heyecanlı bekleyiş sürüyor. Eleme heyecanının yaşandığı gecede MasterChef All Star'a en son katılan yarışmacı Kerem, 'Tek derdi yemek olanlar gelsin' cevabıyla olay oldu. MasterChef All Star'a geçtiğimiz hafta Suna veda etmişti. Bu hafta Sefa, Sergen, Ayaz, Barbaros, Eda, Dilara ve Gamze eleme adayı seçildi. Yarışmacılarla sohbet eden Mehmet Şef herkese 'Kim gelsin?' diye sordu. Tek tek cevap veren yarışmacılar arasından Kerem'in cevabı herkesi şaşırttı. Aşağıda Sefa, Sergen, Ayaz, Barbaros, Eda, Dilara ve Gamze yarışıyor olmasına rağmen 'Tek derdi yemek olanlar gelsin' dedi ve 'Sefa gelsin, Ayaz gelsin, Barbaros gelsin, Gamze gelsin, Eda gelsin' diyerek ekledi. Dilara ve Sergen'i saymayan MasterChef Kerem'e sosyal medyada destek yağdı. Kullanıcılar 'Kral gereğini yaptı', 'İşte aradığımız cevap', 'Kerem acımıyor', 'İşte gerçek bir MasterChef' gibi yorumlar geldi. Gecenin sonunda elenen yarışmacı belli

Yayın Tarihi: 18.09.2023 00:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

MasterChef All Star'da Heyecan Dorukta

MasterChef All Star tüm heyecanıyla devam ediyor.

Bir yarışmacının daha veda edeceği yarışmada heyecanlı bekleyiş sürüyor. Eleme heyecanının yaşandığı gecede MasterChef All Star'a en son katılan yarışmacı Kerem, 'Tek derdi yemek olanlar gelsin' cevabıyla olay oldu.

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri olduğu MasterChef All Star'da birincilerin gelmesi heyecanla beklenirken bir veda daha yaşanacak. MasterChef All Star'a geçtiğimiz hafta Suna veda etmişti. Bu hafta Sefa, Sergen, Ayaz, Barbaros, Eda, Dilara ve Gamze eleme adayı seçildi.

Yarışmacılarla sohbet eden Mehmet Şef herkese 'Kim gelsin?' diye sordu. Tek tek cevap veren yarışmacılar arasından Kerem'in cevabı herkesi şaşırttı. Aşağıda Sefa, Sergen, Ayaz, Barbaros, Eda, Dilara ve Gamze yarışıyor olmasına rağmen 'Tek derdi yemek olanlar gelsin' dedi ve 'Sefa gelsin, Ayaz gelsin, Barbaros gelsin, Gamze gelsin, Eda gelsin' diyerek ekledi. Dilara ve Sergen'i saymayan MasterChef Kerem'e sosyal medyada destek yağdı. Kullanıcılar 'Kral gereğini yaptı', 'İşte aradığımız cevap', 'Kerem acımıyor', 'İşte gerçek bir MasterChef' gibi yorumlar geldi. Gecenin sonunda elenen yarışmacı belli olacak ve o isim MasterChef All Star'a veda eden son isim olacak.

MasterChef'te 10. hafta geride kalırken hem yarışmalarda yapılan yemekler zorlaşıyor hem de yarışmacılar arasındaki rekabet giderek kızışıyor.

Geçtiğimiz hafta birbirleriyle yakın arkadaş oldukları bilinen Suna ve Eda son ikiye kalmış, Suna elenmişti. Bakalım bu hafta MasterChef'e kim veda etmiş? Burada dikkat çeken Tahsin'in en yakın arkadaşı Sergen'i eleme adayı göstermesi ve Ayaz'ın eşit oy aldığı Barış karşısında kendisini aday göstermesi oldu. Hangisi haklı bilemiyoruz tabii. Tahsin, Dilara'nın Pepeçura fikrini kendinden aldığını iddia etti kısacası. Ancak Dilara da ısrarla 'o benim tarifimdi' dedi.