Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef All Star'da Kim Elendi? Gamze Tosun Son İsim Oldu

MasterChef All Star'da Gamze Tosun elendi. Evli ve beş çocuk sahibi olan Gamze Tosun, MasterChef All Star'ın 10. haftasında elenerek veda etti. Meslek kurslarında aşçılık eğitimi alan Gamze Tosun, sakatat yemeklerindeki başarısı ile biliniyor.

Yayın Tarihi: 18.09.2023 01:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

MasterChef All Star'da Kim Elendi? Gamze Tosun Son İsim Oldu

MasterChef All Star'da Kim Elendi? Gamze Tosun Son İsim Oldu

Her bölümü heyecanlı anlara sahne olan MasterChef All Star'da bu akşama eleme heyecanı yaşandı. 7 eleme adayı yarışmaya veda etmemek için tezgah başında geçti. Kırmızı ve mavi takım arasında hafta boyunca süren dokunulmazlık oyunları sonrası gidecek isimler eleme adayı olarak yerini aldı. MasterChef Gamze de haftanın eleme adaylarından birisiydi. All Star kadrosunda 19. isim olarak giren ve yarışdığı 2022 sezonunu 9'unculukla bitiren Gamze Tosunevli ve 5 çocuk annesidir. Ev hanımı olan Gamze Tosun 35 yaşındadır. Instagram'da 155 bin takipçisi olan Tosun'un bu akşam yarışmadaki son akşamı oldu. Gamze Tosun, 17 Eylül 2023 Pazar günü yapılan eleme gecesinde MasterChef All Star'dan elenen son isim oldu. 17 Eylül Masterchef All Star eleme gecesinde haftanın eleme adayları Gamze, Barbaros, Eda, Ayaz, Dilara, Sergen ve Sefa oldu. Yapılan oylama sonucu MasterChef All Star elenen isim Gamze Tosun oldu.

MasterChef Gamze Tosun Kimdir?

MasterChef Gamze Tosun kimdir, sorusu ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. Evli ve beş çocuk sahibi olan MasterChef yarışmacısı Gamze Tosun, MasterChef All Star'ın 10. haftasında elenerek veda etti. Meslek kurslarında aşçılık eğitimi alan MasterChef Gamze sakatat yemeklerindeki başarısı ile biliniyordu. Peki, MasterChef Gamze kimdir, kaç yaşında? İşte, hayatı hakkında ayrıntılar.

MasterChef Gamze Kimdir?

Programın iddialı yarışmacılarından biri olan MasterChef Gamze, evli ve beş çocuk sahibi. Gamze Tosun, 34 yaşında. Programa İstanbul'dan katılan yarışmacı yemek yapmayı çok sevdiğini ve meslek kurslarında aşçılık eğitimi aldığını belirtti. Aynı zamanda MasterChef Gamze, İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi Eğitimi lisans bölümünde okuyor. 17 yıllık ev hanımı olan MasterChef Gamze, ilk turda sakatat çeşitleri hazırlayarak şeflerden üç evet almıştı.