Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef Dokunulmazlığını Kim Kazandı?

MasterChef'te ikinci dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Takım oyununu kazanan takım belirlendi ve bireysel dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Haftanın eleme adayları henüz belli olmadı. Mavi takım ve kırmızı takım arasında mücadele devam ediyor.

Yayın Tarihi: 09.08.2023 20:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

MasterChef Dokunulmazlığını Kim Kazandı?

MasterChef te ikinci dokunulmazlık oyunu için nefesler tutuldu.

Haftanın ikinci dokulmazlık oyununu kazanmak için tezgah başına geçen yarışmacılar, günü kayıpsız tamamlamak istiyor. Kaybeden takımın eleme adaylarını belirleyeceği yarışmada, bireysel dokulmazlığı kazanan yarışmacı 3. eleme adayını belirlecek.

MasterChef te takım oyunu heyecanı yaşanıyor. Mavi ve kırmızı olarak ikiye ayrılan takımlar bu akşam ikinci kez karşı karşıya geliyor. Jüri üyeleri yarışmacılardan, yaz sebzeleri ve unlardan oluşan yaratıcı bir yemek yapmalarını istendi. Jüri değerlendirmeleri sonucunda haftanın ikinci takım oyununun galibi bu akşam belli olacak.

Takım oyununu kaybeden takım kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişecek. Günün sonunda en başarılı yemeği yapan yarışmacı dokunulmazlığın sahibi olacak.

Haftanın eleme adayları henüz belli olmadı. Dokunulmazlığın sahibi 3. eleme adayını belirlerken 4. eleme adayı ise takım oylaması sonucunda belli olacak. Eleme potasına giden yarışmacılar açıklandığında gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

MASTERCHEF TE TAKIMLAR NASIL OLDU?

MAVİ TAKIM: Sergen, Tahsin, Dilara, Ayaz, Tolga, Azize, Suna, Alican, Gamze

KIRMIZI TAKIM: Barbaros, Eray, Tanya, Sefa, Esra, Batuhan, Çağatay, Barış, Eda, Mert

MasterChef Türkiye All Star da 6 Ağustos Pazar gecesi elenen yarışmacı Berker oldu.

MasterChef ile tabak yarışı devam ediyor.

Mavi ve kırmızı takım yarışmacıları ilk eleme adaylarının kendi ekiplerinden çıkmaması için mücadele etti. Tabakları başarılı bulunmayan takım, bireysel dokunulmazlık için mutfakta yerini aldı. Yarışmacılar, haftanın ilk takım oyunu için tezgah başına geçti. Mavi takım Sergen kaptanlığında, kırmızı takım da Barbaros kaptanlığında yemeklerini çıkardı. Şefler haftanın ilk takım oyununda ''Provensal mutfak'' konseptinde şu yemekleri 45 dakika içinde yapmalarını istedi: Pan con tomate, panisses ve aioli sos, quiche provencale, nicoisse salatası, encornets farcis, bouillabaisse, xuixo. Provensal mutfağı, İtalya'dan İspanya'ya uzanan bölgenin mutfağı olarak bilinir. Şeflerce tabakların tadım ve değerlendirme aşamaları ardından 6-1 skorla kazanan mavi takım oldu. Kırmızı takım içerisinde bireysel dokunulmazlık oyunu gerçekleşiyor. Bu aşamada yarışmacılardan 'kağıtta levrek ve tavada mısır ekmeği' istendi. Tarihi bir gün yaşıyoruz diyen Mehmet Şef, ''Kağıtta levrek kağıtta gelmedi diyorsanız... Yemin ederim ben bunu görmedim!'' diyerek Eda'nın tabağına tepki gösterdi. Ardından Batuhan'ın pişirme tekniğini de eleştirdi. Esra'nın dokunulmazlık aşamasında tabağında kılçık çıktı. Kılçık, Mehmet Şef'e denk geldi. Değerlendirme sonunda bireysel dokunulmazlığı kazanan Tanya oldu. Tanya'nın seçimi ile ilk gitme adayı Eda oldu. Oylamayla beraber ikinci gitme adayı olarak da Çağatay seçildi.