Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MasterChef Türkiye All Star'da Yarışmacılar İlk Dokunulmazlık Mücadelesine Girdi

MasterChef Türkiye All Star'da takımların belirlenmesiyle birlikte yarışmacılar haftanın ilk oyunu için mücadele vermeye başladı. Tahsin'in açıklamaları sonrası Dilara gözyaşlarını tutamadı. Yarışmacılar 7 bölgeden börek yaparak stüdyoya geldi. Haftanın ilk oyununda kazanan takım kırmızı takım oldu. Dilara ise bireysel dokunulmazlığı kazandı. İlk eleme adayları Rıfat ve Tolga oldu.

Yayın Tarihi: 26.07.2023 11:05
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

MasterChef Türkiye All Star'da Yarışmacılar İlk Dokunulmazlık Mücadelesine Girdi

MasterChef'te Takımların Belirlenmesi

MasterChef Türkiye All Star'da takımların belirlenmesiyle birlikte yarışmacılar haftanın ilk oyunu için mücadele vermeye başladı. Yarışmacılar 7 bölgeden börek yaparak stüdyoya geldi.

Tahsin ve Dilara Arasındaki Gerilim

Tahsin'in açıklamaları sonrası Dilara gözyaşlarını tutamadı. Dilara, Tahsin'in sözlerini yanlış anladığı için ağladı. Tahsin daha sonra Dilara'nın yanına giderek ona 'Boşuna ağlıyorsun' dedi.

Börek Yapımı

Yarışmacılar 7 bölgeye özgü börekleri yapmak için mücadele etti. Adana böreği, Pırasalı börek, Çi Börek, Paşalı börek, Kavurmalı börek, Zeytinli börek ve Ispanaklı nokul yapıldı.

Kazanan Takım ve Eleme Adayları

Haftanın ilk oyununda kazanan takım kırmızı takım oldu. Dilara ise bireysel dokunulmazlığı kazandı. İlk eleme adayları Rıfat ve Tolga oldu.