Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Menemen Belediyesi Öğrencilere Destek Ödemesi Yapacak

Menemen Belediyesi, öğrencilere 1000 lira destek ödemesi yapacak. Ödemeler Kasım ayı ortasına kadar tamamlanacak. Belediye, eğitim yatırımlarıyla örnek olmaya devam ediyor. İBAN üzerinden yapılacak ödemeler, ana sınıfından lise sona kadar tüm öğrencileri kapsayacak. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, eğitime verdikleri desteğin en büyük öncelikleri olduğunu belirtti.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 14:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Menemen Belediyesi Öğrencilere Destek Ödemesi Yapacak

Menemen Belediyesi'nden eğitime bir dev destek daha

Menemen Belediyesi, eğitime yaptığı yatırımlarla öğrenci dostu kent olarak öne çıkıyor. Ana sınıfından lise sona kadar tüm öğrencilere 1000 lira destek ödemesi yapacak. Ödemeler Kasım ayı ortasına kadar tamamlanacak.

Menemen Belediyesi Eğitim Yatırımlarıyla Örnek Oluyor

Menemen Belediyesi, eğitim yatırımlarıyla örnek bir belediye olmaya devam ediyor. Sınav harçlarını ödeyen, üniversite sınavını kazananlara ve mezun olan gençlere can suyu ödemesi yapan belediye, dijital eğitim paketi dağıtıyor ve yeni kütüphaneler inşa ediyor. Ayrıca, ders çalışacak öğrencilere ücretsiz çorba ve kek hizmeti sunacak.

Ödemeler İban Üzerinden Yapılacak

Menemen Belediye Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda, ana sınıfı, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan her öğrenciye biner lira eğitim desteği ödenecek. Ödemeler, velilerin belirtecekleri İBAN numaralarına yapılacak ve Kasım ayının ortasına kadar tamamlanacak.

Menemen Belediyesi Gençlerin Geleceği İçin Sorumluluk Hissediyor

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, eğitime verdikleri desteğin en büyük öncelikleri olduğunu belirtti. Belediye olarak çocukların ve gençlerin gelişimine katkı koymak, başarılı isimler yetiştirmek ve ilçeyi eğitimde marka yapmak istediklerini söyledi.