Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mersin'de emekli öğretim görevlisinin ölü bulunması: Oğlu tutuklandı

Mersin'de emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz'in oğlu, babasının ölümüyle ilgili tutuklandı ve cenaze defnedildi.

Yayın Tarihi: 16.09.2024 21:54
Güncelleme Tarihi: 16.09.2024 21:54

Mersin'de emekli öğretim görevlisinin ölü bulunması: Oğlu tutuklandı

Mersin'de Şok Olay: Emekli Öğretim Görevlisi Ölü Bulundu

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, 77 yaşındaki emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz'in cesedinin, 14 Eylül'de bir çöplük alanında bulunan varilde ölü olarak bulunması üzerine, oğlu Orkun Doludeniz gözaltına alındı.

Oğul Gözaltına Alındı

Olayın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 33 yaşındaki Orkun Doludeniz'in, emniyette verdiği ifadede babasını evde hareketsiz yatarken bulduğunu, daha sonra cesedi ticari bir taksi ile götürdüğünü belirttiği öğrenildi.

Adliyeye Sevk Edildi

Orkun Doludeniz, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanan Doludeniz, olayla ilgili soruşturmanın başlatılmasına sebep oldu.

Cenaze Töreni Düzenlendi

Selahattin Doludeniz'in cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından Bozyazı ilçesi Beyreli Mahallesi'ndeki mezarlığa götürüldü. Çeşitli aile yakınları ve vatandaşların katıldığı cenaze namazı sonrası merhum Doludeniz, defnedildi.

Kesin Ölüm Nedeni Bekliyor

Emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz'in kesin ölüm nedeni ise Adli Tıp Kurumu raporuyla belirlenecek. Olay, Mersin'de büyük bir dikkatle takip ediliyor.

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, emekli öğretim görevlisinin 2 gün önce ölü bulunmasıyla ilgili...

Mersin'in Bozyazı ilçesinde, emekli öğretim görevlisinin 2 gün önce ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan oğlu tutuklandı.