Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mersin'de Eşine Saldıran Adam İntihar Etti

Mersin'in Erdemli ilçesinde eşini tüfekle yaralayan Atilla Biricik, aynı silahla intihar etti.

Yayın Tarihi: 24.10.2024 11:05
Güncelleme Tarihi: 24.10.2024 11:47

Mersin'de Eşine Saldıran Adam İntihar Etti

Mersin'de İçler Acısı Olay

Erdemli ilçesine bağlı Tömük Mahallesi'nde yaşanan korkunç olay, bir ailenin trajik sonunu gözler önüne serdi. 44 yaşındaki Atilla Biricik, eşi 40 yaşındaki Fatma Biricik'i av tüfeğiyle ağır yaralayarak, aynı silahla yaşamına son verdi.

Olayın Ayrıntıları

Henüz bilinmeyen bir sebeple Fatma Biricik'i vuran Atilla Biricik, olay yerinden yaklaşık 200 metre uzaklıkta bulunan otomobilinde intihar etti. Olayın ardından çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine, sağlık ve güvenlik ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Yaralı kadın, sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrasında hastaneye kaldırıldı.

Önceden Alınan Tedbirler

Olayın detaylarını izleyen güvenlik güçleri, Fatma Biricik'in kocası hakkında daha önce alınmış bir "önleyici tedbir" kararının 22 Ekim'de sona erdiğini tespit etti. 21 Ekim'de yapılan görüşme sonrasında kadın, tedbir kararı için uzatma talebinde bulunmamıştı.

Olayla ilgili olarak polis ekipleri incelemelerine devam etmektedir.

Mersin'in Erdemli ilçesinde, eşini av tüfeğiyle vurarak ağır yaralayan kişi aynı silahla aracında...

Mersin'in Erdemli ilçesinde, eşini av tüfeğiyle vurarak ağır yaralayan kişi aynı silahla aracında intihar etti. Silah seslerini duyan çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine, olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi.