Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Mersin'de Trajik Olay: Kadın Tüfekle Vuruldu, Koca İntihar Etti

Mersin'de bir adam, eşini vurduktan sonra intihar etti. 10 yaşındaki engelli kızları koruma altına alındı.

Yayın Tarihi: 24.10.2024 12:10
Güncelleme Tarihi: 24.10.2024 12:10

Mersin'de Trajik Olay: Kadın Tüfekle Vuruldu, Koca İntihar Etti

Mersin'de Kadın Cinayeti ve İntihar Olayı

Erdemli ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, Atilla Biricik (44), eşi Fatma Biricik'i (40) henüz bilinmeyen bir sebep yüzünden av tüfeğiyle vurdu.

Olay Yerinde Yaşananlar

Olayın ardından çevredekilerin silah seslerini duymasıyla birlikte, sağlık ve polis ekipleri hızla bölgeye intikal etti. Yapılan kontroller sonucu ağır yaralı durumda bulunan Fatma Biricik, hemen Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Kocanın İntiharı

Atilla Biricik, eşinin ölümünün ardından 46 AAG 096 plakalı aracında aynı tüfekle intihar etti. Olay yerinin yaklaşık 200 metre uzağında bulunan aracında yaşamına son veren Biricik’in durumu, bölgedeki halk arasında şok etkisi yarattı.

Çocuğun Koruma Altına Alınması

Yaşanan olay sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, çiftin 10 yaşındaki engelli kızını koruma altına aldı. Fatma Biricik’in, kocası Atilla Biricik ile ilgili daha önce alınmış olan "önleyici tedbir" kararının 22 Ekim’de sona erdiği ve 21 Ekim’de yapılan görüşmelerde uzatma talebinde bulunmadığı öğrenildi.

Toplumda yaşanan bu tür olaylar, aile içi şiddet ve kadın cinayetleri üzerine tekrar düşünmeyi gerekli kılmaktadır.

Mersin'in Erdemli ilçesinde, eşini av tüfeğiyle vurarak ağır yaralayan kişi aynı silahla aracında...

Mersin'in Erdemli ilçesinde, eşini av tüfeğiyle vurarak ağır yaralayan kişi aynı silahla aracında intihar etti. Silah seslerini duyan çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine, olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Mersin'in Erdemli ilçesinde, eşini av tüfeğiyle vurarak ağır yaralayan kişi, aynı silahla aracında...

Mersin'in Erdemli ilçesinde, eşini av tüfeğiyle vurarak ağır yaralayan kişi, aynı silahla aracında intihar etti. Sevk edilen polis ve sağlık ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.