Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Merve Özbey Ailesiyle Poz Verdi

Geçirdiği ameliyatın ardından oluşan komplikasyon nedeniyle bir süre tedavi gören Merve Özbey, önceki gün eşi Kenan Koçak ve iki yaşındaki kızı Elif Özüm'le birlikte Metropol İstanbul’da görüntülendi. Basın mensuplarının fotoğraf isteğini kırmayan ve ailesiyle poz veren Merve Özbey, merak edilen sağlık durumu ve planlanan yedi konserini iptal etmesi hakkında yöneltilen soruları geri çevirdi.

Yayın Tarihi: 09.09.2023 10:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Merve Özbey Ailesiyle Poz Verdi

Merve Özbey Ailesiyle Poz Verdi

Kötü günler geride kaldı. Geçirdiği ameliyatın ardından oluşan komplikasyon nedeniyle bir süre tedavi gören Merve Özbey, önceki gün eşi Kenan Koçak ve iki yaşındaki kızı Elif Özüm'le birlikte Metropol İstanbul’da görüntülendi. Basın mensuplarının fotoğraf isteğini kırmayan ve ailesiyle poz veren Merve Özbey, merak edilen sağlık durumu ve planlanan yedi konserini iptal etmesi hakkında yöneltilen soruları geri çevirdi.

HER ŞEY YOLUNDA

35 yaşındaki şarkıcı, 'Her şey yolunda arkadaşlar. Şu an Elif var daha sonra rahat bir şekilde konuşuruz' diyerek, alışveriş turuna kaldığı yerden devam etti.

Merve Özbey, bir süre önce geçirdiği ameliyatın ardından oluşan komplikasyon nedeniyle tedavi altına alınmış, sosyal medya üzerinden 'Doktorlarımın tavsiyesi ile 30 Ağustos’a kadar olan konserlerimi üzülerek iptal etmek zorunda kaldım' açıklamasını yapmıştı.