Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Merve Veziroğlu'nun Eşinin Saldırısından Kurtuluş Hikayesi

Geçen aylarda eşinin katletmeye çalıştığı fenomen Merve Veziroğlu, ölümden döndüğü süreci ve yaşadıklarını anlattı. Saldırı sonrası yoğun bakımda kalan Veziroğlu, sağlık çalışanlarının fedakarlıklarından bahsetti ve ailesine ve doktorlarına teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 17.09.2023 15:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Merve Veziroğlu'nun Eşinin Saldırısından Kurtuluş Hikayesi

Geçen aylarda eşinin katletmeye çalıştığı Youtube fenomeni Merve Veziroğlu, ölümden döndüğü sürecin ardından ilk kez detayları anlattı.

Dehşet olay öncesi çektiği son videoyu, neler hissettiğini, yaralarını, öncesinde ve sonrasında neler yaşadığını anlattı. Anlatırken de gözyaşlarını tutamadı.

Eşini öldürmek isteyen adam gözaltına alınırken, Merve Veziroğlu ise yoğun bakıma kaldırılmıştı. Günlerce ölüm kalım savaşı veren yetenekli isim sağlık görevlilerinin de üstün çabalarıyla hayata dönmüştü.

O gün de hem işinden ayrılmanın getirdiği sorunlu ruh haliyle hem de kendisinin sosyal medyadaki başarıları atında ezilerek ortada hiçbir şey yokken kendisini yatak odasına çağırarak psikolojik şiddetine devam ettiğini söyledi.

Yaşadıklarını halen anlatmakta ve hatırlamakta zorlandığı görülen Veziroğlu, ruhumda da vücudunda hala acıyan yaralar olduğunu söylerken, 'Ambulans sesini duyunca o kadar sevindim ki gelen görevlilere yaşayacak mıyım?' diye sordum sözleri yürek burktu.

'Kendi evimdeki insan beni bu hale getirirken, hiç tanımadığım insanlar bana yardım etti' diyerek sağlık çalışanlarının fedakârlıklarından bahsetti.

Yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu, geçen ay evli olduğu Yunus Yıldırım tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

32 yerinden bıçaklanan fenomen hastanedeki yaşam mücadelesini kazanarak kendisine geldi. Ölümden dönen fenomen, YouTube hesabından paylaştığı video ile ailesine ve doktorlarına teşekkür etti.

Çektiği videoda yaşadıklarını anlatan Veziroğlu, ellerinde his kaybı olduğunu ve bu nedenle çalışma hayatına devam edemediğini söyledi.

Cani Yunus Yıldırımın olay günü kendisine 'Sen bugün öleceksin ve bütün kadınlara senin ölümün ibret olacak' dediğini aktaran genç kadın, 'Ağır bir ceza almasını istiyorum. Tek başıma sesimi çıkaramam' ifadelerini kullanarak yardım istedi.