Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Meteorolojiden Sel, Su Baskını, Yıldırım ve Fırtına Uyarısı

Meteoroloji, yedi şehir için sağanak yağış beklendiğini duyurdu. MGM'den yapılan açıklamada vatandaşlara tedbirli olmaları gerektiği yönünde uyarıda bulundu.

Yayın Tarihi: 09.09.2023 12:22
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Meteorolojiden Sel, Su Baskını, Yıldırım ve Fırtına Uyarısı

Meteorolojiden Sel, Su Baskını, Yıldırım ve Fırtına Uyarısı

Meteoroloji, yedi şehir için sağanak yağış beklendiğini duyurdu. MGM'den yapılan açıklamada vatandaşlara tedbirli olmaları gerektiği yönünde uyarıda bulundu. Artı Gerçek - Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Anadolu'daki bazı şehirlerde kuvvetli sağanak beklendiğini açıklayarak, vatandaşlara tedbirli olmaları gerektiği yönünde uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün Uşak ve Balıkesir'in güneydoğusu, Manisa'nın doğusu, Bursa'nın güneyi, Afyonkarahisar'ın kuzeyi ve Eskişehir çevrelerinde yerel kuvvetli, Kütahya çevrelerinde ise çok kuvvetli gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Anadolu'daki bazı şehirlerde kuvvetli sağanak beklendiğini açıklayarak, vatandaşlara tedbirli olmaları gerektiği yönünde uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün Uşak ve Balıkesir'in güneydoğusu, Manisa'nın doğusu, Bursa'nın güneyi, Afyonkarahisar'ın kuzeyi ve Eskişehir çevrelerinde yerel kuvvetli, Kütahya çevrelerinde ise çok kuvvetli gök gürültülü sağanak öngörülüyor. (AA)