Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Metin Akpınar'ın 35 Yıl Sonra Ortaya Çıkan Evlilik Dışı Kızları

82 yaşındaki Metin Akpınar'ın evlilik dışı kızları ortaya çıktı. 35 yıl sonra bir kızı olduğunu öğrendikten 24 saat geçmeden... Ünlü sanatçının meğer bir değil iki kızı varmış. Mahkeme kararı ile Akpınar'ın kızı olduğunun resmiyet kazandığını Duygu Nebioğlu açıkladı. Duygu Nebioğlu'nun açıklamaları ve ikiz kızların evlatlık süreci de ortaya çıktı. Metin Akpınar'ın açıklama yapması bekleniyor.

Yayın Tarihi: 13.10.2023 19:52
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Metin Akpınar'ın 35 Yıl Sonra Ortaya Çıkan Evlilik Dışı Kızları

82 yaşındaki Metin Akpınar'a şok üstüne şok!

35 yıl sonra bir kızı olduğunu öğrendikten 24 saat geçmeden... Göksel Özdoğdu ile evli olan ve hiç çocuğu olmayan Metin Akpınar'ın evlilik dışı bir çocuğu olduğu ortaya çıkmıştı. Akpınar'ın evlilik dışı kızları olduğu mahkeme kararıyla kanıtlandı. Ünlü sanatçının meğer bir değil iki kızı varmış. Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan usta sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı. Mahkeme kararı ile Akpınar'ın kızı olduğunun resmiyet kazandığını Duygu Nebioğlu açıkladı.

Duygu Nebioğlu'nun açıklamaları

Duygu Nebioğlu, usta sanatçı hakkında babalık davası açıp, DNA testi yapılmasını istedi. Akseki Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen ve gizlilik kararı bulunan dava bugün sonuçlandı. Nebioğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ise davayı kazandığını açıkladı. Metin Akpınar'ın gerçek babası olduğunu şu ifadelerle anlattı: "Benim adım Duygu Nebioğlu, 88 yılında Antalya'da yaşama tutundum. Dünyanın varlığını talihsiz olaylar ile kavradım. Bebekliğim, çocukluğum zor şartlar altında geçti. 94 yılında Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinildim. Ailem tarafından topluma kazandırılmak için başlayan serüvenimin devamında biyolojik ailemin ve soy ağacımın merakına düştüm. Bu düşünce beni Türk toplumuna mâl olmuş Sayın Metin Akpınar'a ulaştırdı, henüz 21 yaşında üniversite öğrencisi iken gerçeklerin karşısında yoğun şaşkınlık hissiyle, hayran olduğum sanatçının biyolojik babam olmasının mutluluğunu ne yazık ki yaşayamadım. Aldığım yetersiz sevgi nedeniyle beni bağırana basmakta zorlandığı için ağır travmalar yaşadım bu sebeple saygı değer avukatlarıma ulaştım. Bugün avukatlarım Ferihan Polat ve Ahmet Furkan Uludağ sayesinde Metin Akpınar'ın babam olduğu Akseki Asliye Hukuk Mahkemesinin karar ile resmiyete kavuşmuştur. Adalet karşısında tüm haklarımı koruma altına almış bulunuyoruz. Şaşkınım, yıllar sonra gelen mutluluk hayatımın ilk günü gibi oldu. Kamuoyuna bunu açıklamayı borç bilip sevgi ve barış içerisinde hareket edeceğimizi duyurmak istiyorum. Bu süreçte bana destek olan ve koşulsuz sevgi veren Nebioğlu aileme teşekkür ediyorum..."

İkiz kızlar ve evlatlık süreci

Duygu Nebioğlu'nun ikiz kardeşi olduğu, Sevgi Nebioğlu'na hitaben yaptığı paylaşımıyla ortaya çıktı: "Sen çocukları çok sevdin, ben hayvanları. Sen önüne bakardın ben derine. Senin sevgin, benim duyum genişledi. Bir gün yine seninle ışığa selam verip aynı yumurtaya atlar, aynı hikâyeyle gelirdim. Duvarı delerken yine seni çekerdim kardeş. Sen anladın kardeş." Duygu Nebioğlu ile Sevgi Nebioğlu, anneleri tarafından terk edildikten sonra 6 yaşına kadar Çocuk Esirgeme Yurdu'nda büyüdü. İki kardeş, 1994'te Aksekili Özdener Nebioğlu - Emine Nebioğlu tarafından evlat edinildi.

Metin Akpınar'ın açıklama yapması bekleniyor

1961'de Göksel Akpınar ile yaptığı evliliğinden çocuğu bulunmayan 81 yaşındaki Metin Akpınar, evlilik dışı kızları olduğunu 10 yıl önce öğrendi. Akpınar, sessizliğini korurken konuyla ilgili açıklamayı avukatları, düzenleyecekleri basın toplantısında yapacak.