Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bisikletle Poz Verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından bisikletle çektirdiği fotoğrafları paylaşarak sporun ve sporcunun önemine vurgu yaptı. Bahçeli ayrıca, 8 Ekim'de başlayacak olan 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu kutladığını ve sporculara başarılar dilediğini belirtti.

Yayın Tarihi: 15.09.2023 20:03
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bisikletle Poz Verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından bisikletle çektirdiği fotoğrafları paylaştı.

Bahçeli, fotoğraflarda bisiklet sürerek sporun ve sporcunun önemine vurgu yaptı.

Bahçeli'nin paylaşımında, "Spor, sağlıklı yaşamın temelini oluşturur. Gençlerimizin spora olan ilgisini artırmak, onları sağlıklı bir geleceğe hazırlamak için hep birlikte çalışmalıyız. Bu vesileyle, 8 Ekim'de başlayacak olan 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu kutluyor, sporcularımıza başarılar diliyorum." ifadeleri yer aldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bisikletle Poz Verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bisikletle poz vererek, 58'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu tebrik etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, bisikletle çektirdiği fotoğraflar partinin sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, sporu ve sporcuyu destekleyerek, 'gençlerimizin spora yaklaşımı, sağlıklı yaşama pedal çevirmesidir' sözüyle, 8 Ekim'de başlayacak olan, 58'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu bugünden tebrik ederek başarılar dilediler Bahçeli'nin bisikletli pozları, çok sayıda beğeni aldı.