Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Milli Eğitim Bakanı Öğrencilere Umut Ve Hediye Gönderdi

Afyonkarahisar'da Hisarbank 100. Yıl İlkokulu öğrencileri, Bakan Tekin'den gelen hediyelerle sevindiler.

Yayın Tarihi: 17.09.2024 17:06
Güncelleme Tarihi: 17.09.2024 17:06

Milli Eğitim Bakanı Öğrencilere Umut Ve Hediye Gönderdi

Milli Eğitim Bakanı'nın Anlamlı Jestleri

Afyonkarahisar'da yer alan Hisarbank 100. Yıl İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e yazdıkları mektup ile kendisine ulaşıp sevinçle yanıt aldılar.

Bakan Tekin'den Motivasyon Dolu Mesaj

Öğrencilere gönderilen mektubu ve hediyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci takdim etti. Bakan Tekin, mektubunda, "Okulunuzu ziyaret etmeyi ve tüm öğrencilerle buluşmayı çok isterim. Geleceğimizin teminatı olan bu aydınlık zihinlerin umut dolu yürekleri ve azmi daim olsun." şeklinde ifadelerle öğrencileri motive etti.

Okul Müdürü'nden Öğrencilerle İlgili Açıklama

Mehmet Çınar, Hisarbank 100. Yıl İlkokulu'nda bir yıldır görev yaptığını belirterek, "İnşa ettiğimiz nesil, sorgulayan ve düşünen bir birey olmalı. Bakan Tekin'e yazılan mektuplar, çocuklar için büyük bir mutluluk kaynağı oldu." dedi.

Öğrencilerin Düşünceleri

Öğrencilerden Ömer Asaf Öksüz, mektubu birlikte yazdıklarını ve Bakan Tekin'in hediyelerle kendilerini çok sevindirdiğini ifade etti. Diğer bir öğrenci Elisa Kundak, "Mektubumda teneffüslerin uzatılması için teşekkür ettim. Bir gün bakan olmak istediğimi belirttim," dedi. Nimet Şen ise, "Bakan Bey'e vatanıma yararlı bir insan olmak istediğimi söyledim. İnşallah okulumuza gelir," şeklinde konuştu.

Afyonkarahisar'da Hisarbank 100. Yıl İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri, Milli Eğitim Bakanı Yusuf...

Afyonkarahisar'da Hisarbank 100. Yıl İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e yazdıkları mektubun cevabını aldı. Bakan Tekin'in mektubunu ve hediyeleri öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci verdi.