Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Miray Daner'in Dekolteli Pozları Sosyal Medyayı Salladı

Miray Daner'in dekolteli pozları ve aşk hayatı sosyal medyada gündem oldu. Ünlülerin evleri de merak konusu.

Yayın Tarihi: 08.05.2023 12:47
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Miray Daner'in Dekolteli Pozları Sosyal Medyayı Salladı

Miray Daner'in Dekolteli Pozları Sosyal Medyayı Salladı

Vatanım Sensin, Medcezir, Kuş Uçuşu gibi dizilerde rol alan Miray Daner, sosyal medya hesabında paylaştığı dekolteli pozlarıyla gündemde. Son olarak sere serpe uzanarak poz veren Daner'in dekoltesi dikkat çekti ve takipçileri güzelliği hakkında yorumlar yaptı. Ünlü ismin paylaşımına Şifanur Gül de 'Kelebek' notu düştü. Daner, kendisi gibi oyuncu olan Aras Bulut İynemli ve Orçun İynemli'nin kuzenidir.

Miray Daner ve Oğulcan Engin Aşkı Devam Ediyor

Bir süre önce Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşamaya başlayan Miray Daner, geçen haftalarda ayrılık haberleriyle gündeme gelmiş ancak birlikte poz vererek haberleri yalanlamıştı. Daner, sosyal medyada yaptığı son paylaşımla da dikkatleri üzerine çekti. Derin dekolteli kıyafetiyle sere serpe uzanarak verdiği pozlar, çok sayıda sosyal medya kullanıcısının ilgi odağı oldu. Ayrıca Daner'in evi de merak konusu oldu.

Ünlülerin Evleri

Miray Daner'in yanı sıra birçok ünlünün evi de merak ediliyor. Seda Sayan, Çağlar Ökten, Sibel Can, Şeyma Subaşı, Serdar Ortaç, Aslı Enver, Acun Ilıcalı, Ajda Pekkan, Alişan, Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Arda Turan, Kıvanç Tatlıtuğ, Bergüzar Korel, Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal, Oktay Kaynarca, Ronaldo, Safiye Soyman, Serenay Sarıkaya, Tuba Ünsal, Türkan Şoray ve Yasemin Özilhan'ın evleri de dikkat çekiyor.