Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Konya'da Kaybolan Kadın Vakası

Türkiye'nin önde gelen kayıp şahısların bulunmasına yardımcı olan programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Konya'da yaşanan gizemli bir kayıp olayına odaklanıyor. 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'ın eşi Tayfur Kılıç ile yaşadığı bir tartışmanın ardından ortadan kayboldu. Programda, bu şüpheli kayıp olayının detayları araştırılıyor.

Yayın Tarihi: 18.09.2023 15:00
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Konya'da Kaybolan Kadın Vakası

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Konya'da Kaybolan Kadın Vakası

Türkiye'nin önde gelen kayıp şahısların bulunmasına yardımcı olan programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni bir vaka ile izleyicileri karşısına çıktı. Bu seferki vaka, Konya'da yaşanan ve merak uyandıran bir kayıp olayına odaklanıyor. 35 yaşındaki üç çocuk annesi Bedriye Kılıç'ın gizemli kayboluşu, Müge Anlı ve ekibinin dikkatini çekti. Bedriye Kılıç, eşi Tayfur Kılıç ile yaşadığı bir tartışmanın ardından ortadan kayboldu. Kendisinden 72 gündür haber alınamıyor.

Takvim yaprakları 6 Temmuz 2023'ü gösterdiğinde Konya'nın Akşehir ilçesinde sır bir olay yaşandı. İddialara göre; 35 yaşındaki 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç, kiraz hasadından sonra eşiyle tartıştı. O gün sırra kadem bastı. Ailesi ise Müge Anlı'nın kapısını çaldı. 3 aydır kayıp olan kadının kocası Tayfun tarafından öldürüldüğü iddiası ortaya atıldı. Suçlamaların odağındaki Tayfun Kılıç iddiaları yalanladı.

Müge Anlı ise bugünkü canlı yayında karı kocanın belediyede beraber çalıştığını belirtti. Olayın detaylarını anlatan Anlı, Bedriye Kılıç'ın sırf röportaj verdiği için eşi tarafından kıskanılmasına dikkat çekti. Çiftin bu yüzden kavga ettiğini belirten Müge Anlı, Bedriye Hanım'ın çantasını toplayıp evden ayrıldığını ama bu durumun da muamma olduğunu vurguladı. Tayfur Bey'e karısını neden kıskandığını soran Müge Anlı, 'Uyarmalıyım mı?' yanıtını alınca şu sözlerle çıkıştı: 'Uyarma artık. Sen kimsin ki? Uyarıcıbaşı mısın? Nesin? Sen kendini uyarsaydın. Kadını dövmüşsün, sövmüşsün. Ceza bile almışsın. Eğri oturalım, doğru konuşalım. Kıskanacak ne var? Ne yaptın, kadını neden kıskandın?' Tayfur Bey ise diğer kadınların kameraya çıkmazken kendi eşinin kameraya çıkmasına anlam veremediğini söyledi. Müge Anlı bu 'Seninle röportaj yapmadılar diye kıskandın demek ki' dedi. Tayfur ise eşinden haberinin olmadığını belirtip tüm iddiaları yalanladı.