Müge Anlı Programında Kızını Arayan Baba Canına Kıydı

Müge Anlı programında kayıp kızını arayan baba, kızının bulunamaması sonucu intihar etti. Bu kahredici haber Müge Anlı ekibini de derinden etkiledi.

Müge Anlı Programında Kızını Arayan Baba Canına Kıydı

Kızını Bulmak İçin Mücadele Veriyordu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp kızını arayan bir baba, eşiyle birlikte yaşadığı evde intihar etti. Gece saatlerinde gelen ölüm haberi herkesi derinden etkiledi. Rukiye Çağana'nın hâlâ kayıp olup nerede olduğu merak edilirken, babasından gelen kahreden intihar haberi geldi. Mehmet Hanefi Çağana ve eşi Riskiye Çağana, geçtiğimiz haftalarda Müge Anlı'nın canlı yayınına konuk olarak, 21 yaşındaki kızları Rukiye Çağana'dan haber alamadıklarını dile getirmişlerdi. Müge Anlı'nın genç kadına ulaşmasının ardından babası tarafından kemerle dövüldüğü de öğrenilmişti. Bundan sonra bir daha kızından haber alamayan baba Çağana, kızının bir an önce bulunmasını umutla beklediğini ifade etmişti.

Kahredici Bir Haber!

Kızı Rukiye Çağana'dan haber alamayan baba Mehmet Hanefi Çağana'dan gece saatlerinde kötü bir haber geldi. Arnavutköy Merkez Mahallesi Zülal Sokak'ta eşiyle birlikte yaşayan Mehmet Hanefi Bey'in silahla intihar ettiği öğrenildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri hızla çalışmalara başladı. Edinilen bilgilere göre, bir apartmanın 5. katında eşiyle otururken kafasına silahla ateş eden Mehmet Hanefi Bey, olay yerinde hayatını kaybetti.