Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Müzisyen Onur Şener için düzenlenen anma etkinliğinde duygusal anlar yaşandı

Müzisyen Onur Şener için düzenlenen anma etkinliğinde duygusal anlar yaşandı. Ailenin avukatı Meltem Banko, Onur Şener'in vahşice katledildiğini belirterek adaletin sağlanması için mücadele edeceklerini söyledi. Onur Şener'in babası Erhan Şener ise verilen cezadan memnun olmadıklarını ve mücadelelerinin devam edeceğini ifade etti. Müzik ve Sahne Sanatçıları Sendikası Genel Başkanı İpek Koçyiğit, müzisyenlerin meslek tanımının olmasını istediklerini belirtti. Onur Şener davasında verilen cezalar ise takdir indirimi uygulanarak 25'er yıla düşürülmüştü.

Yayın Tarihi: 02.10.2023 17:02
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Müzisyen Onur Şener için düzenlenen anma etkinliğinde duygusal anlar yaşandı

Müzisyen Onur Şener için düzenlenen anma etkinliğinde duygusal anlar yaşandı

Müzisyen Onur Şener için düzenlenen anma etkinliğinde, ailesi ve yakınları duygusal anlar yaşadı. Ailenin avukatı Meltem Banko, gazetecilere yaptığı açıklamada, Onur Şener'i anmak ve hatırasını yaşatmak için toplandıklarını belirterek, Onur Şener'in bir yıl önce istedikleri şarkıyı çalmadığı için canavarca hislerle ve eziyet çektirilerek vahşice katledildiğini söyledi.

Onur Şener'in bedenen yanlarında olamayacağını ancak miras bıraktığı iyiliğin, hoşgörünün ve yardımseverliğin sonsuza dek yaşayacağını ifade eden Banko, faillerin hak ettikleri cezayı alması ve bu davanın adaletle sonuçlanması için mücadele edeceklerini belirtti.

Yüksek Mahkeme'nin verilen cezayı bozacağına inancım sonsuz

Onur Şener'in babası Erhan Şener ise verilen cezadan memnun olmadıklarını ve mücadelelerinin devam edeceğini söyledi. Anne Leyla Pınar Şener ise oğlunun katillerinin serbest bırakılmasını kabul edemediğini ve mücadelelerini sonuna kadar vereceklerini ifade etti.

Müzik ve Sahne Sanatçıları Sendikası meslek tanımı istiyor

Müzik ve Sahne Sanatçıları Sendikası Genel Başkanı İpek Koçyiğit ise müzisyenlerin meslek tanımının olmasını istediklerini belirtti.

Cezalar 25'er yıla düşürülmüştü

Onur Şener davasında mahkeme heyeti, sanıklardan İlker Karakaş ve Ali Gündüz'e kasten öldürme suçundan takdir indirimi uygulayarak 25'er yıl hapis cezası vermişti. Diğer sanıklar ise beraat etmişti.