Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Murat Dalkılıç'ın Özel Hayatı ve Sosyal Medya Paylaşımları

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü popçu Murat Dalkılıç'ın aşk hayatıyla ilgili son gelişmeler ve Londra'da başladığı bar şarkıcılığı kariyeri.

Yayın Tarihi: 14.10.2023 11:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Murat Dalkılıç'ın Özel Hayatı ve Sosyal Medya Paylaşımları

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü popçu Murat Dalkılıç, daha önce uzun süre aşk yaşadığı Merve Boluğur'la 2015 yılında nikah masasına oturmuş ve 2017 yılında boşanmıştı.

Daha sonra Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlayan ve evlenmeleri beklenirken 2020'de üç yıllık ilişkisini biten Dalkılıç, oyuncu Sitare Akbaş ile bir araya gelmişti.

Akbaş ile yaklaşık sekiz ayın ardından geçtiğimiz sene yollarını ayıran şarkıcı, Çağla Boz ile kısa bir süre birliktelik yaşamıştı.

Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Tüm bunların ardından 40 yaşındaki Murat Dalkılıç, geçtiğimiz ay yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu.

Arkadaşlarıyla gittiği bir yemekte çekilen fotoğrafını 2 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yayınlayan Dalkılıç, ardından isminin Eda olduğu öğrenilen sarışın güzel ile el ele tutuştuğu bir kareyi de paylaşmıştı.

Kaçıyoruz Gibi Oluyor

Murat Dalkılıç, önceki gece Armutlu'daki bir mekan çıkışında görüntülendi.

Şarkıcı, "Ben normalde röportaj veremiyorum arkadaşlar, bir sene olmuştur. Geceleri oluyor genelde denk gelmelerimiz. Biz kaçıyoruz gibi oluyor falan, ondan çok röportaj veremiyorum açıkçası" diyerek güldü.

Yaklaşık üç ay önce Londra'ya yerleştiğini belirten ünlü isim, "Ben Londra'dayım arkadaşlar. Bar şarkıcısıyım ben 18 yaşından beri. Son dönemlerde de bu işe biraz ağırlık verdim diyebilirim. İki haftada bir geliyorum İstanbul'a, sahnelerimi iki haftada bir olacak şekilde ayarladım" dedi.

Arkadaşlarına, dostlarına şarkı söyleme fırsatının kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Dalkılıç, "Bu bar şarkıcılığı kültürü eski bir kültür ama uzun zamandan beri de yok. Son zamanlarda yeniden oturtma fikri de güzel bir fikirdi" açıklamasında bulundu.

Kendisine Sorarsınız Denk Gelince

Aşk hayatıyla ilgili de konuşan popçu, "Onu tanıyacaksınız arkadaşlar. Ben çok fazla bıdı bıdı yapmak istemiyorum burada. Londra'da yaşıyor kendisi de. Kendisine sorular sorarsınız denk gelince. Belki de Londra'ya onun için taşınmış olabilirim." şeklinde konuştu.