Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Nakit arayanlara hızır gibi yetişti! 6 bankadan faizsiz kredi müjdesi geldi

6 bankada faizlerde resmen deprem yaşandı. Faiz oranlarında düzenleme yapıldı ve insanların nakit akışı ihtiyacını karşılamak için faizsiz kredi imkanı sunuldu.

Yayın Tarihi: 16.05.2024 08:15
Güncelleme Tarihi: 16.05.2024 08:15

Nakit arayanlara hızır gibi yetişti! 6 bankadan faizsiz kredi müjdesi geldi

Merkez Bankası ekonomide kemer sıkılmasına yönelik politikaları çerçevesinde kredi kullanımına ilişkin bazı kararlar almıştır. Ancak bu çeröevede bile ekonomik açıdan zor günler yaşayan vatandaşlar kredi kartı ile birlikte kredi kullanmaya devam ediyor. Banka kredi faiz oranları çok yüksek. Bu nedenle “faizsiz kredi” fırsatları düşük limitleri olsa da merakla takip ediliyor. 6 bankadan faizsiz kredi imkanı insanlara yardım için gelirken hangi bankalar faizsiz kredi verdiği araştırılıyor.

FAİZSİZ KREDİ FIRSATI BAŞLADI

Merkez Bankası'nın faiz artırım kararlarıyla birlikte tüketici taşıt ve konut kredisinin faiz oranları da arttı. Pek çok kişi acil likidite ihtiyacını karşılamak için kredi kullanmayı tercih etmeye başladı. . Borç almak isteyen kişiler sıklıkla "hangi bankalar düşük faizli kredi veriyor" ve "hangi bankalar faizsiz kredi veriyor?" sorularına yanıt arıyor. Mayıs ayında 6 bankada faizler sıfıra ayarlandı ve yeni faizsiz kredi imkanları başlatıldı.

Nakit arayanlara hızır gibi yetişti

FAİZSİZ KREDİ SUNAN 6 BANKA

Acil paraya ihtiyacı olan kişilere faizsiz kredi imkanı sunan 6 banka bulunuyor. Faizsiz kredi imkanlarının vade süresi 3 ila 6 ay arasında değişmektedir. Düşük limitlere rağmen insanların nakit akışı ihtiyaçlarını karşılayan faizsiz kredi kampanyalarının uygulanması da oldukça kolaydır. Mayıs ayında faizsiz kredi veren bankaların listesi şöyle:

QNB Finansbank: Yeni müşterilere özel 30.000 TL 6 ay süreli faizsiz kredi imkanı sunuluyor.

Akbank: Yeni müşterilere 6 ay vadeli 20.000 TL faizsiz kredi kullandırılıyor.

Türkiye İş Bankası: 3 ay vadeli 25.000 TL faizsiz kredi sağlanıyor.

Garanti BBVA: 20.000 TL 0 faiz oranı ve 6 ay vadeli kredi fırsatı.

En Para: 10.000 TL faizsiz olarak nakit avans ile 20.000 TL 6 ay vade faizsiz kredi.

Denizbank: 6 ay vadeli 25.000 TL faizsiz kredi imkanı sunuyor.

FAİZSİZ KREDİYE NASIL BAŞVURULUR?

Altı banka faizsiz kredi seçenekleriyle insanların bütçelerini gevşetmeye hazırlanıyor. 31 Mayıs'a kadar geçerli olan faizsiz kredi kampanyalarından yararlanmak isteyenler şubeye gitmeden adı geçen bankaların mobil bankacılık uygulamalarının üzerinden talepte bulunabilecek. Faizsiz kredi başvurusu sadece 2 dakikanızı alır ve hızlı onayla anında desteklenir.