Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Naomi Watts: Babasını Kaybetmenin Etkilerini Anlattı

Ünlü oyuncu Naomi Watts, babasını kaybetmenin etkilerini anlattı. Watts, babasıyla gerçek bir fotoğrafının olmamasının büyük bir boşluk yarattığını söyledi.

Yayın Tarihi: 02.10.2023 11:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Naomi Watts: Babasını Kaybetmenin Etkilerini Anlattı

Geçtiğimiz aylarda Billy Crudup ile New York'taki bir adliyede nikâh masasına oturan Naomi Watts, hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Elbette babanızı kaybettikten sonra onunla geçirdiğiniz zaman ne kadar uzun olursa olsun yine de kocaman bir boşluk hissedersiniz. Yaşadığınız sürece de değişmez bu durum.

Ama en azından bakınca size onu anımsatan bir dolu fotoğraf, kalbinizi ısıtan nice hatıranız vardır. Belki babanızdan kalan bazı eşyaları saklıyorsunuzdur. Onlara her baktığınızda, dokunduğunuzda babanızı yanınızda hissediyorsunuzdur.

Oysa bu hayatta sahip olabileceği her türlü şeye çoktan ulaşan ünlü oyuncunun dışarıdan bakıldığında kusursuz gibi görünen hayatında en büyük eksik işte o baba figürü.

HAYATINDAKİ EN BÜYÜK EKSİKÇok küçük bir çocukken babasını yitiren oyuncunun onunla doğru dürüst bir fotoğrafı bile yok söylediğine göre. Bu da onun için şu an sahip olduğu hiçbir şeyin dolduramayacağı büyük bir boşluk anlamına geliyor.

Naomi Watts'ın babası Peter Watts, müzik dünyasının efsane gruplarından Pink Floyd'un ses mühendisiydi. Hayata veda ettiğinde ise 31 yaşındaydı Peter Watts.

Geride bıraktığı kızı Naomi ise o sırada henüz 7 yaşındaydı. Bu yüzden de hayatında hep babasının eksikliğini hissetti.

Naomi Watts, daha önce verdiği röportajlarda da babasını küçücük bir çocukken ona en çok ihtiyaç duyduğu anlarda kaybetmenin etkilerini yetişkin olduğunda bile hissettiğini söylemişti.Ünlü oyuncu The Guardian gazetesine verdiği bir röportajda Babamın bende belki üç fotoğrafı, belki de iki anısı var. Elimizde kalan fotoğraflarında da hep arka planda küçük bir nokta olarak görünüyor demişti.