Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Nazlı Sabancı'nın Hamilelik Paylaşımı ve Ünlülerin Yıllar İçindeki Değişimi

Ömer Sabancı ile Arzu Sabancı'nın oğulları Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı, uzun süreli birlikteliklerini Ekim 2021'de nikah masasına taşımıştı. Şimdilerde kız bebek heyecanı yaşayan ünlü çiftten Nazlı Sabancı, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla tüm dikkatleri üzerine topladı. Ayrıca, ünlü isimlerin yıllar içindeki değişimleri de merak konusu oldu.

Yayın Tarihi: 08.05.2023 11:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Nazlı Sabancı'nın Hamilelik Paylaşımı ve Ünlülerin Yıllar İçindeki Değişimi

Nazlı Sabancı'nın Hamilelik Paylaşımı

Ömer Sabancı ile Arzu Sabancı'nın oğulları Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı, uzun süreli birlikteliklerini Ekim 2021'de nikah masasına taşımıştı. Sosyetenin gözde çifti, Haziran 2022'de Çırağan Sarayı'nda görkemli bir törenle evlenmişti. Sosyetik çift Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı çiftinin geçen aylarda bebek bekledikleri ortaya çıkmıştı. Şimdilerde kız bebek heyecanı yaşayan ünlü çiftten Nazlı Sabancı, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla tüm dikkatleri üzerine topladı. 5 aylık hamile olan ünlü isim, son halini sosyal medya hesabında yayınladı. Vücudunu saran siyah elbisesi ile kamera karşısına geçen Nazlı Kayı'nın karnı burnunda hali dikkat çekti. Ünlü isim için 'Hamilelik yakışmış', 'Karnı çok belirginleşmiş', 'En güzel anne adayı' yorumları yapıldı.

Ünlülerin Yıllar İçindeki Değişimi

Serenay Sarıkaya, Gülşen, Merve Boluğur, Ebru Şallı, Emina Jahovic, Pınar Aydın, Hande Erçel, Nazlı Kayı, Engin Akyürek, Filiz Akın, Nurgül Yeşilçay, Birce Akalay, İrem Derici, Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy, Pınar Altuğ - Tamer Karadağlı, Aras Bulut İynemli, Türkan Şoray, Ediz Hun, Aslı Enver, Murat Boz, Bülent İnal, Can Yaman, Demet Özdemir, Demet Evgar, Engin Altan Düzyatan, Kenan İmirzalıoğlu, Yaprak Özdemiroğlu gibi ünlü isimlerin yıllar içindeki değişimleri de dikkat çekiyor.