Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Nilüfer, Aliağa Belediyesi Kutlamasında Unutulmaz Şarkılarını Söyledi

Nilüfer, Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen kutlamada Türk pop müziğinin efsane isimlerinden biri olarak sahne aldı. Ünlü sanatçı, cumhuriyet için önemli şarkılarını seslendirerek izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser arasında ise Nilüfer, Filistin ve Gazze'de yaşanan çocuk, kadın ve masum insan katliamlarına tepki gösterdi. Ateşkes çağrısında bulunan sanatçı, bu tür vahşetlerin 21. yüzyılda yaşanmasının utanç verici olduğunu ifade etti. Nilüfer, daha fazla masum insanın ölmeden sulh ve ateşkesin sağlanmasını diledi.

Yayın Tarihi: 30.10.2023 12:02
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Nilüfer, Aliağa Belediyesi Kutlamasında Unutulmaz Şarkılarını Söyledi

Nilüfer, Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen kutlamada Türk pop müziğinin efsane isimlerinden biri olarak sahne aldı.

Ünlü sanatçı, cumhuriyet için önemli şarkılarını seslendirerek izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde 'Ta Uzak Yollardan', 'Gözlerinin Hapsindeyim', 'Erkekler Ağlamaz', 'Seni Beklerim Öptüğün Yerde', 'Çok Uzaklarda', 'Dünya Dönüyor' gibi hit parçalarını seslendiren Nilüfer, sahnede yaklaşık iki saat boyunca performans sergiledi.

Filistin ve Gazze'ye Tepki

Konser arasında ise Nilüfer, Filistin ve Gazze'de yaşanan çocuk, kadın ve masum insan katliamlarına tepki gösterdi. Ateşkes çağrısında bulunan sanatçı, bu tür vahşetlerin 21. yüzyılda yaşanmasının utanç verici olduğunu ifade etti. Nilüfer, daha fazla masum insanın ölmeden sulh ve ateşkesin sağlanmasını diledi.