Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ömer Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Heyecan Yarattı!

Star TV ekranlarında boy gösteren Ömer dizisi seyircinin gönlünde yer edinmeye devam ediyor. Ömer son bölüm reyting sonuçları yüz güldürdü. Ömer 16. Bölüm 8 Mayıs Pazartesi yani bu akşam Star TV'de hayranları ile buluşacak. Süreyya'nın iftirasıyla gözaltına alınan Ömer'in eşi Gamze'nin bu duruma nasıl bir tepki vereceği ise oldukça merak ediliyor.

Yayın Tarihi: 09.05.2023 16:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ömer Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Heyecan Yarattı!

Ömer Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Heyecan Yarattı!

Star TV ekranlarında boy gösteren Ömer dizisi seyircinin gönlünde yer edinmeye devam ediyor. Simay Barlas, Barış Falay, Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Merve Dizdar, Tayanç Ayaydın gibi ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı Ömer son bölüm reyting sonuçları yüz güldürdü. Seyircisine oldukça heyecanlı bir akşam yaşatan Ömer 15. Bölüm reyting sıralamasında da zirveye sıçradı.

Ömer ve Gamze'nin herkesten gizlice evlenmesi dizideki gerilimi iyice artırırken, Süreyya'nın hamleleri ise ağızları açık bırakıyor. Ömer son bölümün ardından Ömer yeni bölüm için geri sayım başladı. Ömer 16. Bölüm 8 Mayıs Pazartesi yani bu akşam Star TV'de hayranları ile buluşacak. Ancak Ömer yeni bölüm fragmanında ekran başındakilere öyle bir sahne gösterildi ki izleyenler neye uğradığını şaşırdı!

Ayrılığı hazmedemeyen Süreyya, Erdal'ı arayarak Ömer ve Gamze'nin bir ilşikisi olduğunu ve Ömer'in kendisini bu yüzden terk ettiği söyleyecek. Süreyya'dan Ömer'e büyük kumpas! Hızını alamayan Süreyya Ömer'i odasına çağırıp ona sarılacak ve zorla yatağa iterek kendisine tecavüz ediyormuş süsü verecek! Daha önce de Ömer'le birlikte olduk yalanını söyleyen Süreyya'nın bu kadar ileri gitmesi dizinin hayranlarını adeta ayağa kaldıracak!

Süreyya'nın iftirasıyla gözaltına alınan Ömer'in eşi Gamze'nin bu duruma nasıl bir tepki vereceği ise oldukça merak ediliyor.