Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Özcan Deniz'in genç eşi Samar Dadgar ile mutlu evliliği ve balayı tatili

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, genç modacı Samar Dadgar ile mutlu bir evlilik yaşıyor. Çift, Dubai'de balayı yaparak romantik anılar biriktirdi. Samar Dadgar, eşine olan aşkını sık sık sosyal medyada paylaşıyor.

Yayın Tarihi: 07.05.2023 17:04
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Özcan Deniz'in genç eşi Samar Dadgar ile mutlu evliliği ve balayı tatili

Özcan Deniz'in mutlu evliliği

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, oğlunun annesi Fayza Aktan'dan boşanmasının hemen ardından kendisinden 22 yaş küçük modacı Samar Dadgar ile evlendi. Çift, geçtiğimiz Ocak ayında nikah masasına oturdu. Dadgar, eşine sosyal medyadan aşkını haykırdı ve çift Dubai'de balayı yaparak romantik anılar biriktirdi.

Samar Dadgar'ın aşk dolu paylaşımları

Samar Dadgar, eşi Özcan Deniz'e olan aşkını sosyal medyadan sık sık paylaşıyor. Çiftin balayı tatilinden pozlarını da yine sosyal medyada takipçileriyle paylaşan Dadgar, eşinin karesine nazar boncuğu koymayı ihmal etmiyor.

Özcan Deniz ve Samar Dadgar'ın evliliği hakkında dedikodular

Özcan Deniz ve Samar Dadgar'ın evliliği hakkında birçok dedikodu ortaya atıldı. Özellikle Dadgar'ın hamile olduğu iddiaları gündeme geldi, ancak gerçek kısa sürede ortaya çıktı ve Dadgar'ın ablasının hamile olduğu öğrenildi. Çiftin evliliği, Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz'in karşı çıkmasına rağmen gerçekleşti.