Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Özge Ulusoy'un Babası Haydar Ulusoy'un Ölümüyle İlgili Hukuk Mücadelesi Devam Ediyor

Ünlü manken Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy, 4 Aralık'ta Ankara'da karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Ulusoy, "Kaza değil, cinayet, bu işin peşini bırakmayacağım" demişti. Dediği gibi de yapmış ve hukuk mücadelesi başlatmıştı. 10 Mart'taki ilk duruşmada, deliller ve bilirkişi raporuyla, Haydar Ulusoy'un kusursuz, çarpan sürücünün ise asli kusurlu olduğu belirtilmişti. 13 Ekim Cuma günü ikinci duruşma olacak. Özge Ulusoy, duruşma öncesi sosyal medya hesabında babasına hitaben bir yazı yazıp "Babacım, adaletin yerini bulması için duruşmada olacağız. Savaşım sonuna kadar devam edecek merak etme. Hem hukuki hem ilahi adalet bizim tek dileğimiz" dedi. Cuma günü Ankara'daki duruşmada yerini alacak olan Özge Ulusoy, umarım hukuk mücadelesini kazanır ve kendisinin de dediği gibi bu dava, babası gibi yaya geçidinde kazaya uğrayanlar için ışık olur.

Yayın Tarihi: 10.10.2023 13:48
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Özge Ulusoy'un Babası Haydar Ulusoy'un Ölümüyle İlgili Hukuk Mücadelesi Devam Ediyor

Ünlü manken Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy, 4 Aralık'ta Ankara'da karşıdan karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

Ulusoy, "Kaza değil, cinayet, bu işin peşini bırakmayacağım" demişti. Dediği gibi de yapmış ve hukuk mücadelesi başlatmıştı. 10 Mart'taki ilk duruşmada, deliller ve bilirkişi raporuyla, Haydar Ulusoy'un kusursuz, çarpan sürücünün ise asli kusurlu olduğu belirtilmişti. 13 Ekim Cuma günü ikinci duruşma olacak. Özge Ulusoy, duruşma öncesi sosyal medya hesabında babasına hitaben bir yazı yazıp "Babacım, adaletin yerini bulması için duruşmada olacağız. Savaşım sonuna kadar devam edecek merak etme. Hem hukuki hem ilahi adalet bizim tek dileğimiz" dedi. Cuma günü Ankara'daki duruşmada yerini alacak olan Özge Ulusoy, umarım hukuk mücadelesini kazanır ve kendisinin de dediği gibi bu dava, babası gibi yaya geçidinde kazaya uğrayanlar için ışık olur.