Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Özlem Tekin Çiftlik Hayatına Devam Ediyor

Dağları Deldim, Sen Anla, Şık gibi şarkılarla bir döneme damga vuran Özlem Tekin, 2018'de İstanbul'u terk ederek çiftlik hayatına başladı. Sosyal medyayı pek kullanmayan ve gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Tekin, çiftliğinde aylardır görünmemesiyle komşularını endişelendirdi.

Yayın Tarihi: 26.07.2023 16:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Özlem Tekin Çiftlik Hayatına Devam Ediyor

Dağları Deldim, Sen Anla, Şık gibi şarkılarla bir döneme damga vuran Özlem Tekin, 2018'de aldığı kararla İstanbul'u terk etmişti ve Milas'a yerleşerek çiftlik hayatı sürmeye başlamıştı.

O günlerde organik yaşam istediği için çiftlik hayatı yaşamaya başladığını dile getiren Özlem Tekin, çiftliğe yerleşmeden önce de sosyal hayattan ve işinden bir hayli uzaklaşmıştı.

Sosyal medyayı da pek kullanmayan ünlü isim gözlerden uzak olmayı tercih ediyor. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre Özlem Tekin, çiftliğinin kapısına kilit vurdu. Aylardır çiftliğinde görmediklerini söyleyen komşuları, Özlem Tekin'in nerede olduğunu bilmediklerini dile getirirken, endişeli olduklarını belirtti.

Sosyal medyada gündem olan bu iddia Tekin hayranlarını ise rahatsız etti. Tekin'in gözlerden uzak yaşantısını destekleyen hayranları "Belki rahat bırakılmak istiyordu" yorumlarında bulundu.

TELEFON DAHİ KULLANMIYORDU

Özlem Tekin daha önce yaptığı açıklamada "Cep telefonu da dahil olmak üzere hiçbir teknolojik alet kullanmıyorum. Tek eğlencem atımla köy kahvesine gidip, okey oynamak. Beş köpeğim, bir at ve eşeğim var. Çiftliğimde mutluyum. Temizliğimi bile kendim yapıyorum. Bütün gün şalvar ve terlikle dolaşıyorum. Keşke bu hayatı daha önce seçseydim" demişti.