Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ömer Çelik'ten Adana'da Birlik ve Beraberlik Vurgusu

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'daki ilçe kongresinde birlik ve dirliğin önemine dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 27.10.2024 15:46
Güncelleme Tarihi: 27.10.2024 15:46

Ömer Çelik'ten Adana'da Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Ömer Çelik, Adana'da Kongrede Konuştu

Adana'da düzenlenen AK Parti Kozan 8. Olağan İlçe Kongresi'nde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çelik, "İçeriyi, birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi sağlam tutarsak dışarıdaki türbülanslara karşı daha güçlü şekilde cevap verme pozisyonumuzu ve kapasitemizi korumuş oluruz," dedi.

Büyük ve Tam Bağımsız Türkiye Hedefi

Çelik, konuşmasında AK Parti ile Cumhur İttifakı'nın amacının büyük ve tam bağımsız bir Türkiye oluşturmak olduğunu belirtti. Birlik ve beraberliğin her zamankinden daha kıymetli olduğu bir süreçten geçildiğini vurguladı.

İsrail'in Saldırılarına Tepki

Çelik, İsrail'in "arz-ı mevud" planı çerçevesinde Gazze, Lübnan, Suriye ve İran’da sürdürdüğü saldırıları eleştirerek, "Bu soykırım çetesi, bölgedeki halka düşmanlık yapmaya devam ediyor," ifadelerini kullandı. Ayrıca, Cumhurbaşkanı'nın bölgeyi ateşe atma uyarısının haklı çıktığını belirtti.

İç Cepheyi Güçlendirme Vurgusu

TÜSAŞ’a yönelik terör saldırısının da bölgesel gelişmelerle bağlantılı olduğunu belirten Çelik, Türkiye'nin dikkatini dağıtmak için bu tür eylemlerin gerçekleştirildiğini ifade etti. \"Bu kongrede o kardeşlerimizin sözünü tekrarlayarak, şer şebekelerine inat daha çok çalışacağız,\" şeklinde bir mesaj verdi.

Ekonomik Sorunlara Yönelik Çözüm Arayışı

Çelik, vatandaşların taleplerinin farkında olduklarını ve ekonomik sorunların çözümüne yönelik adımlar atacaklarını söyledi. \"İnşallah esnafımızın, işçimizin, çiftçimizin rahatlamasını sağlayacağız,\" dedi.

Sımsıkı Birlik Mesajı

Türkiye'nin etrafındaki istikrarsızlığa dikkat çeken Çelik, iç cepheyi güçlendirme ve birlik olma zamanının geldiğini belirtti. "Tek vatan, millet, devlet, bayrak" anlayışıyla hareket edeceklerini dile getirdi.

Kongreye Katılanlar ve Ziyaret

Kongrede Adana Milletvekilleri Sunay Karamık ve Abdullah Doğru ile İl Başkanı Ozan Gülaçtı da yer aldı. Kongrenin ardından, 25 Eylül’de vefat eden Prof. Dr. Erdal Baykan'ın kabrini ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik (sağ 2), Adana'da AK Parti Kozan 8....

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik (sağ 2), Adana'da AK Parti Kozan 8. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı.