Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Özata Denizcilik Borsa İstanbul'da Gong Töreniyle Yıldız Pazara Giriş Yaptı

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da düzenlenen gong töreniyle halka arzını gerçekleştirdi ve işlem görmeye başladı.

Yayın Tarihi: 05.09.2024 13:17
Güncelleme Tarihi: 05.09.2024 13:17

Özata Denizcilik Borsa İstanbul'da Gong Töreniyle Yıldız Pazara Giriş Yaptı

Özata Denizcilik Borsa İstanbul’da Yıldız Pazarda İşlem Görmeye Başladı

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul’da gerçekleştirilen gong töreni ile borsa süreçlerine katıldı. Törende Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, yoğun ilgi gösteren davetliler ve şirketin yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Halka Arz Süreci Başarıyla Tamamlandı

27-29 Ağustos tarihlerinde talep toplama süreci gerçekleştirilen halka arzda, 1,4 milyar liralık hisse senedi için toplamda 5,4 milyar lira değerinde talep toplandı. Bu ilgi, sektördeki büyüme potansiyelinin bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Özata Denizcilik'in Sektördeki Yeri

Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Özata Denizcilik’in gemi inşa alanında önemli projelere imza attığını belirterek, bu halka arzın şirketin güçlü bir şekilde büyümesine katkı sağlayacağını ifade etti.

Yeni Dönemin Kapıları Aralanıyor

Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven, gong töreninin ardından yaptığı açıklamada, yoğun ilginin kendilerini motive ettiğini ve bu süreçle birlikte yeni yatırım fırsatlarını değerlendireceklerini vurguladı. Ataseven, "Yeni ortaklarımızdan aldığımız destekle, Türkiye’nin lider denizcilik şirketi olma hedefimizi sürdüreceğiz" dedi.

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da düzenlenen gong töreniyle yıldız pazarda işlem görmeye...

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da düzenlenen gong töreniyle yıldız pazarda işlem görmeye başladı. Borsa İstanbul'da yapılan Özata Denizcilik'in gong töreni, Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun (ortada), Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven (solda), Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Üyeleri Tuğba Hicran Ataseven, Duygu Ataseven, Gökhan Ataseven, Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ Genel Müdürü Barış İnal ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.