Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Pelin Akil ve Anıl Altan: Mutlu Bir Aşkın Hikayesi

Güzel oyuncu Pelin Akil ve Anıl Altan'ın mutlu evlilikleri ve aile hayatı hakkında detaylar. İkiz kızlarıyla birlikte tatil keyfi yaşayan çift, sosyal medya hesaplarından eğlenceli anlarını takipçileriyle paylaşıyor. Ayrıca, Pelin Akil'in eşinin doğum gününü kutladığı duygusal bir paylaşım da dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 12.07.2023 12:05
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Pelin Akil ve Anıl Altan: Mutlu Bir Aşkın Hikayesi

Gözde çiftin mutlu evliliği

Güzel oyuncu Pelin Akil 2016 yılında aşk yaşadığı Anıl Altan çile dünyaevine girmişti. Gözde çift, 2019 yılında ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Tatil keyfi

Ünlü çift aktif olarak kullandıkları sosyal medya hesaplarından mutlu ve eğlenceli anlarını takipçileriyle paylaşıyor. Akil, eşi Anıl Altan, ikizleri Alin ve Lina ile birlikte Marmaris'e gitti. Teknede tatil yapan ünlü oyuncu, önceki gün kızlarıyla bir örnek giyinip akşam saatlerinde gezintiye çıktı.

Pelin Akil'in paylaşımı

Akil paylaşımına ise, 'Sadece dördümüz olduğumuzda şükürler olsun ki bi başka güzel oluyor her şey. Minnet minnet minnet. Maşallah sübhanallah derdi anneannecim ???? Dualarımdasın hep aklımdasın' notunu düştü. Ünlü çiftten Pelin Akil, siyah elbisesiyle çektirdiği pozunu takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Anıl Altan'ın doğum günü

Pelin Akil, geçtiğimiz haftalarda 32 yaşına basan Anıl Altan'ın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlamıştı. Altan'ın 2019 yılında çektiği bir fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu, gönderisine, şu notu düşmüştü: Canımın içi güzel kocam 2019'da çekmişim bu güzel fotoğrafını. O zaman bu çanta bebeklerin bez çantası değildi, bu sene de aynı yerdeyiz. (aynı çantaylayız) Hep bana böyle el uzatansın. En yorulduğumda, en kötü ve çaresiz hissettiğimde de bu el bana böyle uzanır, hadi gel gidiyoruz dediğinde de… Hiç de sorgulamam nereye ne zaman.. 'Hadi' derim gideriz. İyi ki doğdun, iyi ki birbirimizi bulduk ,iyi ki bu iki dünya güzeli bizi buldu, seni çok seviyorum. En büyük şansımsın. Nice mutlu beraber sağlıklı sevgili saygılı senelere.