Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Petek Dinçöz ve Eşi Akmerkez'de Görüntülendi

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz ile eşi Nida Büyükbayraktar, Akmerkez'de objektiflere takıldı. Dinçöz, Arabesk albüm yapacağını ve evliliğinin güzel gittiğini söyledi. Ayrıca, Azerbaycan'ın düzenlediği bir etkinlikte sahne aldı ve destek olma duygularını dile getirdi. Petek Dinçöz'ün gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile evliliği ise mutlu bir şekilde devam ediyor.

Yayın Tarihi: 18.09.2023 12:26
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Petek Dinçöz ve Eşi Akmerkez'de Görüntülendi

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz ile eşi Nida Büyükbayraktar, geçtiğimiz gün Akmerkez'de objektiflere takıldı.

Oğlu İrfan için bir mağazadan ayakkabı bakan Dinçöz, muhabirlerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

Arabesk Albüm Hazırlığı

Arabesk albüm yapacağının müjdesini veren ünlü isim, "Arabesk albüm hazırlıyorum. Yeni nesil damar şarkıları seviyor, tanıdık şarkılar da olacak. Heyecanlıyım" dedi.

Gazetecilerin "Arabesk albümünde düet olacak mı?" sorusuna ise şöyle cevap verdi: "Benim yaptığım düetler hep karşı tarafa yarıyor, bu yüzden dolayı olmayacak. Şaka bir yana, emektar arabesk sanatçılarımız ile olabilir; neden olmasın?"

Destek Olma Duygusu

Kardeş ülke Azerbaycan’ın Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in kurduğu Yaşat Vakfı ve Asan Gönüllüleri'nin şehit ailelerinin çocukları için düzenlediği gecede sahne alan Petek Dinçöz, "Onlar hepimizin çocukları, ben de elimden geldiğince destek olup yanlarında olmaya çalışıyorum" sözleriyle duygularını dile getirdi.

Mutlu Evlilik

Her şeyin yolunda olduğunu ve evliliğinin de çok güzel gittiğini söyleyen şarkıcı, "Eve gidip salça yapacağım, kışa hazırlanıyorum. Sahneler mutfağa doğru açıldı" ifadelerini kullanarak, evinin yolunu tuttu.

Boşanma ve Yeni Aşk

2014 yılında nikâh masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu ile Mart 2022'de anlaşmalı olarak boşanan Petek Dinçöz, ayrılık sonrası bir süre hayatına Amerika'da devam etmişti. Gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile yeni bir aşka yelken açan Dinçöz, geçtiğimiz yıl evlilikle taçlandırdığı birlikteliğini mutlu bir şekilde sürdürüyor.

Dinlenme ve Formda Kalma

Petek Dinçöz, eşi ve oğluyla birlikte konserlerden arta kalan zamanını Çeşme'de dinlenerek geçiriyor. İlerleyen yaşına rağmen güzelliği ve formundan bir şey kaybetmeyen Dinçöz, sosyal medyada paylaştığı bikini fotoğraflarıyla hayranlarının beğenisini kazanıyor.

Dinçöz, "Yeni klip çekimlerine hazırım" notunu da ekledi.