Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Portakal, Kılıçdaroğlu'na Yönelik Eleştirilerini Sürdürdü

Portakal, Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerini sürdürdü ve onun yalanlarının ortaya çıktığını iddia etti. Portakal, Kılıçdaroğlu'na güvenmediğini ve kendisini kandırıldığını belirtti. Portakal, Kılıçdaroğlu'nun temiz ve naif bir insan olduğunu düşündüğünü ancak yanıldığını ifade etti. Ayrıca, ana muhalefet partisinin kendini temizlemesi gerektiğini vurguladı.

Yayın Tarihi: 27.07.2023 13:13
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Portakal, Kılıçdaroğlu'na Yönelik Eleştirilerini Sürdürdü

Portakal, Kılıçdaroğlu'nun yalanlarının ortaya çıktığını öne sürdü

Kılıçdaroğlu’nun yalanlarının ortaya çıktığını öne süren Portakal, “Kalp işareti yapınca temiz insan zannettim hiç de öyle değilmiş saflığımdan özür diliyorum” ifadelerini kullandı.

"Biz kime güveneceğiz"

"Bizi kandırdılar" diyen Portakal, şunları söyledi: Biz kime güveneceğiz? Bizi kandırdılar. Gerçekten kusura bakmayın ama ben de sizlerden özür diliyorum. Umut var zannettim. Naif insan zannettim. Kalp işareti yapınca temiz yürekli insan zannettim. 74 yaşında hırslarından arınmıştır zannettim. Ama hiç de öyle değilmiş. Ben de sizlerden özür diliyorum. Kendimden de özür diliyorum. Bu kadar saflığımdan özür diliyorum. Ama arıyoruz işte o saflıkta o temizlikte birilerini arıyoruz. Şöyle bir bakıyorsunuz ana muhalefet partisine yani gerçekten kendini temizlemesi gereken en önemli parti.