Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Quick Finans ve KRONE'dan Önemli İş Birliği Ziyareti

Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ, KRONE'nin İzmir'deki tesisini ziyaret ederek ortak projeleri değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 27.07.2024 11:38
Güncelleme Tarihi: 27.07.2024 11:45

Quick Finans ve KRONE'dan Önemli İş Birliği Ziyareti

KRONE ile Yeni Bir İş Birliği

Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ, Alman KRONE şirketinin İzmir'in Tire ilçesindeki fabrikasını ziyaret etti. Bu ziyaret, iki firma arasında mayıs ayında imzalanan finansman partnerliği anlaşmasını güçlendirmeyi hedefliyor.

Tesis Ziyaretinin Amaçları

Yapılan açıklamaya göre, Karadağ, KRONE ile kurulan finansman ortaklığının gelişimini gözlemlemek amacıyla Almanya dışındaki tek fabrikası olan İzmir'deki tesisi ziyaret etmekten memnuniyet duyduğunu belirtti.

Yüksek Teknoloji ve İstihdam

Karadağ, doğrudan Alman sermayesi ile kurulmuş olan ve 500 kişilik istihdam sağlayan bu fabrikada, üretimin %50'sinin ihraç edildiğini vurguladı. Yüksek teknolojiyi görmekten ve KRONE'nin üst yönetimiyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ekledi.

Başarılar ve Takdirler

Karadağ, KRONE'nin İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan 2023 yılı Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde 263 sıra birden yükselerek 457. sıraya yerleştiğini aktardı. Ayrıca, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından yapılan araştırmada 33 sıra yükselerek 360. sırada yer aldığını ve bu başarılarından dolayı KRONE'yi tebrik etti.

Quick Finans'ın Hedefleri

Nihat Karadağ, Quick Finans'ın sektördeki yenilikçi anlayışı ve geniş kredi ürünleri yelpazesi ile 1,5 yıl içerisinde güçlü bir varlık oluşturduğunu da ifade etti. KRONE ile olan iş birliğinin, sektörel kapsayıcılık ve finansman çözümleri sunma hedeflerine katkı sağlayacağını vurguladı.

KRONE Yönetiminden Değerlendirme

KRONE Trailer International Genel Müdürü Semih Pala, Quick Finans üst yönetimini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Pala, Türkiye’deki yatırımlarını yerinde tanıtma fırsatını bulduklarını ve Quick Finans ile olan iş birliğinin lojistik sektöründe finansman erişimini artıracağına inandıklarını ifade etti.

Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ (sol 3), Alman KRONE firmasının İzmir'in Tire ilçesindeki...

Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ (sol 3), Alman KRONE firmasının İzmir'in Tire ilçesindeki fabrikasını ziyaret etti.