Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Real Madrid'de Çocuk İstismarı Skandalı

İspanya La Liga devi Real Madrid'de büyük bir skandal yaşanıyor. Başkent ekibinin 4 oyuncusu, çocuk istismarı şüphesiyle İspanya’ya bağlı Kanarya Adaları’nda polis tarafından gözaltına alındı. Futbolcuların, reşit olmayan biriyle cinsel içerikli video kaydedip bunu diğer oyunculara yaymakla suçlandığı belirtildi.

Yayın Tarihi: 15.09.2023 07:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Real Madrid'de Çocuk İstismarı Skandalı

Son Dakika Haberleri

İspanya La Liga devi Real Madrid'de büyük bir skandal yaşanıyor. Başkent ekibinin 4 oyuncusu, çocuk istismarı şüphesiyle İspanya’ya bağlı Kanarya Adaları’nda polis tarafından gözaltına alındı. Futbolcuların, reşit olmayan biriyle cinsel içerikli video kaydedip bunu diğer oyunculara yaymakla suçlandığı belirtildi. Gözaltıların bu sabah meydana geldiği ve oyuncuların, soruşturmanın yürütülmesi için polis karakollarına götürüldüğü kaydedildi.

REAL MADRID: "ÖNLEMLERİ ALACAĞIZ"

Konuyla ilgili Real Madrid'den yapılan açıklamada ise, "Bir Castilla oyuncusu ve üç Real Madrid C oyuncusu, WhatsApp'ta özel bir videonun yayıldığı iddiasıyla ilgili bir şikayet üzerine ifade verdi. Kulüp, gerçekler hakkında detaylı bilgiye sahip olduğunda, uygun önlemleri alacaktır."

Reuters Haber Ajansı

Reuters haber ajansı ismi açıklanmayan 3 Real Madrid oyuncusunun çocuk pornosu suçlamasıyla gözaltına alındığını duyurdu. Dünyaca ünlü kulüp ortaya atılan iddiaların ardından resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak haberi doğruladı.

WhatsApp Üzerinden Bir Video Yayınlandı

Kulüp yaptığı resmi açıklamada şu ifadeleri kullandı: ”Castilla’dan bir oyuncu ve Real Madrid C’den üç oyuncunun, WhatsApp üzerinden özel bir videonun yayınlandığı iddiasıyla gelen bir şikayetle ilgili olarak Guardia Civil’e ifade verdiklerini öğrendik. Kulüp gerçekler hakkında detaylı bilgiye sahip olduğunda, uygun önlemleri alacaktır.”

İspanyol Basınından El Confidencial

İspanyol basınından El Confidencial’de yer alan habere göre; Real Madrid’in gençlik akademisinden üç oyuncu, cinsel içerikli sırları ifşa ettikleri iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler altyapı akademisinden, rezerv takımdan ve üçüncü takımda görev alan 3 oyuncu… İspanyol kaynakları, A Takım da dahil olmak üzere olaya karışan birkaç oyuncu daha olabileceğini öne sürüyor.

Bir Annenin Şikayeti Üzerine…

Haberde yer alan detaylara göre reşit olmayan bir çocuğun annesi 6 Eylül’de ihbarda bulunarak, tutuklananlardan birinin kızının seks videosunu kaydedip dağıttığı ihbarında bulundu. Olayların Kanarya Adaları’nda meydana geldiği iddia ediliyor. Olaya karışan isimler bu sabah gözaltına alındı ve soruşturma için polis merkezine götürüldü. Müfettişler videonun yayıldığı cep telefonunun analizine devam etmek ve soruşturmayı ilerletmek için olaya karışan başka kişilerin olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor.