Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Rıza Kocaoğlu, Kaçmak İstese de Yakayı Ele Verdi

Rıza Kocaoğlu, yeni sevgilisi Selin Işık ile ayrıldıktan sonra Bensu Soral, Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan ile dışarı çıkmasıyla gündeme geldi. Nişantaşı'nda para çekmek için ATM'ye giden oyuncu, sevgilisini orada bırakarak uzaklaştı ve 'Kız arkadaşım nereye gitti, gördünüz mü?' diye sorunca ortaya komik bir görüntü çıktı.

Yayın Tarihi: 06.05.2023 12:11
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Rıza Kocaoğlu, Kaçmak İstese de Yakayı Ele Verdi

Rıza Kocaoğlu'nun Yeni Aşkı

Rıza Kocaoğlu, geçtiğimiz nisan ayında Selin Işık ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak ikili geçtiğimiz Eylül ayında ayrıldıklarını açıklamıştı. Son günlerde ise ünlü oyuncu, Bensu Soral, Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan ile dışarı çıkmasıyla gündeme geldi.

Kaçmak İstese de Yakayı Ele Verdi

Nişantaşı'nda gizemli bir kadınla görüntülenen Rıza Kocaoğlu, para çekmek için ATM'ye gittiğinde sevgilisi orada bırakarak uzaklaştı. Sevgilisini göremeyince panikleyen oyuncu, 'Kız arkadaşım nereye gitti, gördünüz mü?' deyince ortaya komik bir görüntü çıktı.

Anlamsız Tepki

Ece Sükan, Çağatay Ulusoy ve Bensu Soral ile gecelerde boy gösteren oyuncu, bu konuyla ilgili gelen sorular karşısında bir hayli gerildi. Kocaoğlu, 'Bunu sormanız bile ayıp, öyle şey mi olur!' diyerek sorulara tepki gösterdi.