Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Rus Kadınlarının Fit Kalma Sırrı: Beyaz Lahana Kürü

Rus kadınlarının fit olmalarının altında yatan sır olan beyaz lahana kürü, basen ve göbekte bulunan fazla yağlardan kurtulmaya yardımcı oluyor. Beyaz lahana kürü, taze lahana yapraklarının kaynatılmasıyla hazırlanıp düzenli bir şekilde tüketildiğinde kısa sürede kilo vermeye yardımcı oluyor.

Yayın Tarihi: 27.07.2023 13:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Rus Kadınlarının Fit Kalma Sırrı: Beyaz Lahana Kürü

Rusların zayıflığı ve fit vücutları yıllardan beri dillere pelesenk olan bir konu olurken, Rus kadınlarının fit olmalarının altında yatan o büyük sır ortaya çıktı.

Kilo aldıkları dönemlerde bu kürü uygulayarak kısa sürede fit vücutlarına kavuştukları belli oldu.

Bilhassa yaz aylarına giriş yapmamızın ardından pek çok kişi şok diyet arayışı içerisine girerken, bu kür ile sağlıklı bir şekilde kilo verebilmeniz mümkün.

İşte basen ve göbekte bulunan fazla yağlardan kurtulmanıza katkı sağlayacak o etkili yöntem...

Beyaz Lahananın Faydaları

Beyaz lahana insan sağlığına son derece faydalı bir sebze olurken, beyaz lahana ile hazırlayacağınız kür ile fazla kilolarınızdan kısa sürede kurtulmanız da son derece mümkündür.

Beyaz Lahananın Kullanımı

Beyaz lahana kürü için; 5 - 6 tane taze lahana yaprağını 3 su bardağı su ile güzelce kaynatın. 7 dakikalık kaynatma işleminden sonra lahanaları süzün ve suyunu uygun boyutlardaki bir cam kavanozun içerisine alın. Ardından hazırladığınız bu suyu aç ya da tok karna birer su bardağı olacak şekilde güzelce tüketin. Bu kürü toplamda 3 gün olacak şekilde tüketin. 3 gün aradıktan sonra 3 gün kadar ara verin. Ardından 21 gün olacak şekilde kürü uygulayın. Kürü tek seferde hazırlamaktansa taze şekilde tüketmeniz çok daha sağlıklı ve etkili olacaktır.

Beyaz lahana kürünün son derece sağlıklı bir yöntem olduğunu dile getiren Kimyager Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, lahana kürü sayesinde pek çok hastalığa karşı da önlem alınabileceğini vurguladı.