Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ryan Kent Fenerbahçe'yi Tercih Etme Nedenini Açıkladı

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Ryan Kent, Fenerbahçe'yi tercih etme nedenlerini açıkladı. Kent, Fenerbahçe'nin büyüklüğünü ve her zaman kazanmak için oynamasını önemsediğini belirtti. Ayrıca, Edin Dzeko'ya övgüler yağdıran Kent, gelmiş geçmiş en iyi futbolcunun Ronaldinho olduğunu söyledi. Türkiye'deki derbi atmosferine de değinen Kent, bu tarz maçların her zaman kazanmak istendiğini ifade etti.

Yayın Tarihi: 13.07.2023 14:39
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Ryan Kent Fenerbahçe'yi Tercih Etme Nedenini Açıkladı

Ryan Kent Fenerbahçe'yi Tercih Etme Nedenini Açıkladı

Fenerbahçe'nin yeni sezon transferlerinden Ryan Kent, TRT Spor'a açıklamalar yaptı. Ryan Kent neden Fenerbahçe'yi tercih ettiğini de açıkladı. "FENERBAHÇE'NİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİLİYORDUM" Fenerbahçe'ye gelmeden önce Rıdvan Yılmaz'la konuştuğunu söyleyen Ryan Kent, "Bu sürede herhangi birinin kararımı etkilemesini istemedim. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü biliyordum. Benim için en önemli etken, bu kulübün her zaman kazanmak için oynaması" şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE HABERLERİ

EDİN DZEKO ÖVGÜSÜ Edin Dzeko'dan övgüyle bahseden Kent, "Dzeko'nun kariyerinden bahsetmeye gerek yok, harika bir kariyeri var. Çok mütevazı bir kişiliği var. Dzeko ile oynayacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Ondan bir şeyler öğrenmek için sabırsızlanıyorum" dedi.

GELİP GEÇİŞ EN İYİ FUTBOLCU RONALDİNHO

Öte yandan Ryan Kent, gelmiş geçmiş en iyi futbolcunun Ronaldinho olduğunu söyledi.

DERBİ SÖZLERİ

Türkiye'deki derbi atmosferine değinen başarılı futbolcu, "Bu tarz maçlar özel maçlardır. Şartlar ne olursa olsun bu maçları kazanmak istersiniz" ifadelerini kullandı.

FUTBOL HABERLERİ