Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Şahan Gökbakar'ın Aile Hayatı Hakkında Bilinmeyenler

Recep İvedik serisiyle ünlenen komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın özel hayatıyla da merak edilen bir ünlü olduğu biliniyor. 2015 yılında evlenen ve iki çocuğu olan Gökbakar, 43. yaş gününü ailesiyle kutladı. Ünlü isim, ailesinin önemini vurgulayan bir paylaşım yaptı ve takipçileri tarafından dikkat çekici bulunan bir oyuncak bebekle ilgili yorumlar aldı.

Yayın Tarihi: 23.10.2023 14:56
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Şahan Gökbakar'ın Aile Hayatı Hakkında Bilinmeyenler

Recep İvedik serisiyle ünlenen komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, özel hayatıyla da merak edilen ünlü isimlerden.

2015 yılında nikah masasına oturan ünlü komedyen, Selin Gökbakar ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. İki çocuğu olan Şahan Gökbakar, 43. yaş gününü ailesiyle beraber kutladı.

Ünlü isim paylaşımına '43 bitti... İş, güç çok şey başardım ama en büyük başarı ailedir. Sevenlerimle de büyük bir aileyiz. Sağlıklı, mutlu, güzel günlerimiz olsun inşallah. Hep beraber' notunu düştü.

Gökbakar’ın kızının ve eşinin elindeki oyuncak bebek dikkat çekti. Ünlü ismin paylaşımına takipçileri, 'Peki benim oyuncak bebeği gerçek sanmam....', 'Üçüncü çocukları olmuş sandım' yorumlarında bulundu.

Recep İvedik serisiyle hafızalara kazınan Şahan Gökbakar başarılı kariyeriyle olduğu kadar aile yaşamıyla da ilgi odağı oluyor.

2015 yılında nikah masasına oturan ünlü komedyen Selin Gökbakar ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. İki çocuğu olan Şahan Gökbakar 43. yaş gününü ailesiyle beraber kutladı.

Ünlü isim paylaşımına '43 bitti... İş, güç çok şey başardım ama en büyük başarı ailedir. Sevenlerimle de büyük bir aileyiz.Sağlıklı, mutlu, güzel günlerimiz olsun inşallah. Hep beraber' notunu düştü.

Gökbakar’ın kızının ve eşinin elindeki oyuncak bebek dikkat çekti. Ünlü ismin paylaşımına takipçileri 'Peki benim oyuncak bebeği gerçek sanmam....', 'İki saat elindeki bebeği inceledim', 'Üçüncü çocukları olmuş sandım' yorumlarında bulundu.