Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsunspor'un Teknik Direktörü Thomas Reis'ten Fenerbahçe Maçı Değerlendirmesi

Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe ile oynanan 2-2 berabere kaldıkları maçı değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 20.10.2024 22:33
Güncelleme Tarihi: 20.10.2024 22:33

Samsunspor'un Teknik Direktörü Thomas Reis'ten Fenerbahçe Maçı Değerlendirmesi

Samsunspor-Fenerbahçe Maçından Sonra Thomas Reis'in Açıklamaları

Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, Tredyol Süper Lig'in 9. haftasında takımıyla berabere kaldıkları Fenerbahçe maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Maçın Zorluk Derecesi

Reis, basın toplantısında, Fenerbahçe’nin çok güçlü bir rakip olduğunu belirterek, "Fenerbahçe çok zorlu ve iyi bir takım, bu takıma karşı iki defa geriden gelmek kolay olmadı," dedi.

İyi Performans ve İletişim Eksiklikleri

İlk yarıda yeterince sakin kalamadıklarını ifade eden Reis, "İkinci yarıda daha iyi bir performans gösterdik. Fenerbahçe’ye karşı aldığımız 1 puan da iyi," şeklinde konuştu. Bazen basit goller yediklerine dikkat çeken Reis, "Göztepe’ye karşı da hatalı bir gol yemiştik; Fenerbahçe maçında da benzer bir durum yaşadık. İletişimimizin iyi olması gerekiyor. Basit goller yememeliyiz," dedi.

Oyuncuların Mücadelesi

Oyuncularının son dakikaya kadar maçı bırakmamasının önemine vurgu yapan Reis, "90 dakika boyunca vazgeçmemeleri, inançlarını kaybetmemeleri gerektiğini takımımla konuşuyorum. Umarım önümüzdeki maçlarda ilk golü atan biz oluruz. Golü yesek bile geri dönmeyi bilen bir takımız, bu yüzden çok mutluyuz," ifadelerini kullandı.

Mourinho ile Görüşme Fırsatı

Reis, Mourinho'nun harika bir teknik direktör olduğunu belirterek, "Ona iyi şans diliyorum. Üçüncü golü atmış olsalar belki maç orada bitecekti. Onu iyi bir rol model olarak görüyorum. Bugün kendisiyle ilk defa görüşme fırsatım oldu," dedi.

Tredyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Samsunspor'un...

Tredyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.