Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsunspor Yeni Sezonda Transfer Çalışmalarına Başladı

Samsunspor yeni sezonda transfer çalışmalarına başladı. Yönetim, genel menajer Emre Ekim ve başantrenör İlker Salman ile anlaşmaya varırken, iç transferde kaptan Mert Ali Sert, Eray Aydoğan, Muhammet Engin Kalkan ve Göktuğ Baştan ile yeniden anlaşma sağladı. ABD'li Matt Mooney ise yabancı transferi olarak kadroya katıldı. Başkan Vekili Arzu Uslu, yeni sezonda şehri en iyi şekilde temsil edecek bir kadro kuracaklarını belirtti.

Yayın Tarihi: 13.07.2023 16:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Samsunspor Yeni Sezonda Transfer Çalışmalarına Başladı

Yeni Sezonda Transfer Çalışmaları

Yeni sezonda ligde kalıcı olmak için kolları sıvayan kırmızı-beyazlı ekip, transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda da genel menajer Emre Ekim ve başantrenör İlker Salman ile yola devam etme kararı alan yönetim, iç transferde de kaptan Mert Ali Sert, Eray Aydoğan, Muhammet Engin Kalkan ve Göktuğ Baştan ile yeniden anlaşmaya vardı. Diğer transferler arasında ise Muhammed Doğan Şenli ve Arda Berk Kaya yer alıyor. Yabancı transferinde ise ABD'li Matt Mooney'i kadrosuna kattı.

Matt Mooney Transferi

Takımımız, geçtiğimiz sezon Beşiktaş ve Darüşşafaka Lassa forması giyen Amerikalı skorer oyuncu Matt Mooney ile anlaşma sağlamıştır. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dileriz. Kariyerine ABD'de başlayan Matt Mooney, Unicaja Malaga'ya transfer olarak Avrupa basketboluna adım atmıştır.

Başkan Vekili Arzu Uslu'nun Açıklamaları

Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Arzu Uslu, genel menajer Emre Ekim ve başantrenör İlker Salman ile yeni sezon için çalışmalara başladıklarını belirterek, transferde hocamızın raporu doğrultusunda bazı oyuncularımızla devam etme kararı aldık. Yabancı transferinde çalışmalarımız sürüyor. Samsunspor, şehrin en önemli markasıdır. Kendi kimyamıza uygun, şehrimizi ve armamızı en iyi şekilde Basketbol Süper Liginde temsil edecek bir kadro kurup mücadele edeceğiz. Taraftarımız bize inanmaya ve desteklemeye devam etsin. Ligde kalıcı olacağız.