Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Şanlıurfaspor ve Iğdır FK Maçının Ardından: İki Teknik Direktörden Önemli Açıklamalar

Şanlıurfaspor'un Iğdır FK ile 3-3 berabere kaldığı maçta, iki teknik direktörden önemli yorumlar geldi.

Yayın Tarihi: 26.10.2024 19:21
Güncelleme Tarihi: 26.10.2024 19:21

Şanlıurfaspor ve Iğdır FK Maçının Ardından: İki Teknik Direktörden Önemli Açıklamalar

Maçın Değerlendirmesi

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında oynanan ve 3-3 berabere sona eren Şanlıurfaspor-Alagöz Holding Iğdır FK karşılaşmasının ardından, iki teknik direktör maçın detaylarını değerlendirdi.

Erkan Sözeri'den Açıklamalar

Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, "Bugün geriye düştük ama asla pes etmedik, oyunu hiç bırakmadık." ifadelerini kullandı. 11 Nisan Stadı'nda gerçekleşen karşılaşmanın ardından Sözeri, gösterilen mücadelenin tüm sporseverler tarafından takdirle karşılandığını belirtti.

Sözeri, "İşler iyi gitmedikçe, geriye düştükçe üçlü formasyondan dörtlüye döndük. Oyuncularımızla bunları zaten hafta içinde antrenmanlarda çalışıyoruz. Bugün kazanmak istiyorduk ama berabere kaldık. Ancak 3-1 geriden gelip beraberliği sağlayabilmek müthiş bir reaksiyondu. Bu beraberlik bize galibiyet gibi geldi. Oynayan, sonradan giren tüm oyuncularımı gönülden kutluyorum, hepsine teşekkür ediyorum." dedi.

Yalçın Koşukavak'ın Görüşleri

Alagöz Holding Iğdır FK'nın teknik direktörü Yalçın Koşukavak ise, "Geçtiğimiz hafta aldığımız galibiyetin ardından Şanlıurfa'da da kazanmak istedik ama başaramadık." şeklinde konuştu. İlk yarıda oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu ifade eden Koşukavak, ikinci yarının başında iki gol atarak durumu 2-0'a getirdiklerini fakat rakibin maça geri dönmesine neden olduklarını vurguladı.

Koşukavak, "Savunmada yaptığımız hatalar sonucunda 87. dakikada yediğimiz gol ile rakibi tekrar maça ortak ettik. Kazanmamız gereken bir maçı kaybettiğimiz için üzgünüm. Rakibimizi tebrik ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında Şanlıurfaspor ile Alagöz Holding Iğdır FK karşılaştı. Maçın...

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında Şanlıurfaspor ile Alagöz Holding Iğdır FK karşılaştı. Maçın ardından Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri (fotoğrafta), açıklamada bulundu.